Αδιανόητο... τροχαίο: Αεροπλάνο συγκρούστηκε με λεωφορείο -Πέντε τραυματίες, οι τέσσερις νοσηλεύτηκαν [βίντεο] « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Αδιανόητο... τροχαίο: Αεροπλάνο συγκρούστηκε με λεωφορείο -Πέντε τραυματίες, οι τέσσερις νοσηλεύτηκαν [βίντεο]

Κατηγορία Διεθνή στις   11:20 π.μ.  |  Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023




Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όταν ένα άδειο αεροπλάνο της American Airlines συγκρούστηκε με ένα επιβατικό λεωφορείο την ώρα της τροχοδρόμησης στο αεροδρόμιο LAX του Λος Άντζελες.


Το αεροπλάνο ρυμουλκούνταν στο χώρο στάθμευσης όταν συνέβη η σύγκρουση κοντά στη νότια πλευρά του τερματικού σταθμού γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους, εκ των οποίων οι τέσσερις χρειάστηκαν νοσηλεία.


«Ένα αεροσκάφος που ρυμουλκούνταν απόψε από την πύλη σε ένα χώρο στάθμευσης ήρθε σε επαφή με λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περίπου πέντε άνθρωποι», ανακοίνωσε το αεροδρόμιο στο Twitter.



Με τραύμα στο κεφάλι ο οδηγός του λεωφορείου που συγκρούστηκε με το αεροπλάνο


Ο οδηγός, δύο επιβάτες και ο οδηγός του οχήματος ρυμούλκησης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας άλλος εργάτης του αεροδρομίου LAX τραυματίστηκε αλλά δεν είχε ανάγκη νοσηλείας.


Πλάνα του ABC 7 δείχνουν τον οδηγό να οδηγείται προς το ασθενοφόρο με το κεφάλι τυλιγμένο με επιδέσμους λόγω του τραύματος.



Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν πολλές ζημιές στο κάτω μέρος του αεροπλάνου κάτω από τη μύτη και το βίντεο δείχνει τα μπροστινά παράθυρα του λεωφορείου με βαθιές ρωγμές.


Πηγή: iefimerida.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html