«Υπάρχουν μερικά αγκάθια...» - Σε αδιέξοδο ο ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

«Υπάρχουν μερικά αγκάθια...» - Σε αδιέξοδο ο ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο

Κατηγορία media στις   1:30 μ.μ.  |  Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023




Ένας "χαμός" επικρατεί στο κανάλι του ALPHA τις τελευταίες ημέρες και αυτό σχετικά με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος παρουσιάζει το Deal. Εδώ και καιρό ακούγεται πως ο παρουσιαστής θα σταματήσει να βρίσκεται στο τηλεπαιχνίδι που προσφέρει μέχρι και 60.000 ευρώ και θα παρουσιάζει πια ένα άλλο σόου, που επιστρέφει από τα παλιά (δείτε εδώ ποιο).


Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΪ, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Ο παρουσιαστής έχει δεχθεί προτάσεις και από άλλα κανάλια, ενώ ακόμη και ο ALPHA δεν φαίνεται να έχει σιγουρέψει τις κινήσεις του.


Σε αδιέξοδο στον ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο


«Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πάρα πολλά για τον Χρήστο. Αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με ένα συμβόλαιο στον ALPHA και παρουσιάζει το Deal, πάρα πολλά χρόνια, είναι κάτι ταυτισμένο με τον Χρήστο μας. Δέχεται πρόταση σοβαρή να φύγει από τον ALPHA, όπως κάθε επαγγελματίας που λήγει το συμβόλαιό του. Ένας πολύ έμπειρος παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών είναι πολύ λογικό να δέχεται πρόταση από άλλο κανάλι, ωστόσο εδώ υπάρχουν μερικά αγκάθια.


Το πρώτο είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Σεπτέμβριο και αυτό σας το λέω επίσημα γιατί μίλησα με το κανάλι. Προφανώς τότε υπήρξε μία καθυστέρηση, μία απόφαση η οποία πάρθηκε την τελευταία στιγμή για το Deal. Δεν σημαίνει κάτι. Επίσης, αν ο σταθμός δεν έχει σκοπό να αξιοποιήσει τον Χρήστο με γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, δεν έχει και κανένα λόγο, πεισματικά, να το δεσμεύει με ένα συμβόλαιο ανενεργό που θα τον πληρώνει.


Έχει κάνει ένα ραντεβού με τον ALPHA, το οποίο δεν έχει οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα. Υπήρξε μία διερευνητική συνάντηση για το πώς θα συνεχιστεί, γιατί ο ALPHA θεωρεί ότι είναι ένα πρόσωπο ταυτισμένο μαζί του και τον θέλει στο δυναμικό του, αλλά το θέμα είναι να υπάρχει και αντικείμενο.


Σε ότι αφορά το Deal, γιατί ακούμε και γράφεται ότι δεν θα συνεχίσει, το Deal έφυγε από την Fos Productions που ήταν και γυριζόταν και έχει μεταφερθεί στον Καραμάνο. Εκεί στήνεται. Ο ALPHA είπε ότι δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το Deal και δεν ισχύει το ότι κόβεται. Απλά το γεγονός ότι έφυγε από αυτή την εταιρεία παραγωγής δημιούργησε μία σύγχυση.


Ο Φερεντίνος έχει και από το ΣΚΑΪ πρόταση και έχει και από ένα ακόμα κανάλι. Έχει ενημερώσει τον ALPHA ότι συζητάει και με άλλα κανάλια. Νομίζω ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παρθεί και η απόφαση και από τις δύο πλευρές», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.



Πηγή: Υouweekly.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html