Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις, στην ανακρίτρια γνωστός πρώην διαιτητής « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ραγδαίες εξελίξεις, στην ανακρίτρια γνωστός πρώην διαιτητής

Κατηγορία Αττική στις   12:03 π.μ.  |  Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023




Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς πολύ γνωστός πρώην διαιτητής κλήθηκε να καταθέσει στην ανακρίτρια.


Οι Αρχές, σύμφωνα με το Star, έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ανδρών, ανάμεσά τους ένας 60χρονος πρώην διαιτητής πολύ γνωστός σε όλη την Ελλάδα, ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει στην Ανακρίτρια τη Δευτέρα.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 60χρονο διαιτητή ποδοσφαίρου παντρεμένο με δύο παιδιά, που είναι ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή.


Μάλιστα, διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και έχει πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες.


Το κουβάρι ξετυλίχθηκε μέσα από την κατάθεση της 12χρονης υποδεικνύοντας το μαγαζί του σύμφωνα με το Star. Σε αυτόν τον χώρο η μικρή ισχυρίστηκε στην τελευταία της κατάθεση ότι την είχε στείλει ο 53χρονος κατηγορούμενος.


Ο 60χρονος σύμφωνα με το Star έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και τη 12χρονη, ήξερε ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δυσκολεύεται στα οικονομικά και το μόνο που έκανε είναι να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό.


Τις επόμενες ημέρες, αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης, ενώ πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι η ανακρίτρια θα καλέσει τα άτομα αυτά να προσέλθουν μόνα τους για να δώσουν κατάθεση.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html