Η σκηνή σε δρόμο της Κρήτης που γίνεται viral - Δείτε προσεκτικά αυτό που διαφεύγει με την πρώτη ματιά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Η σκηνή σε δρόμο της Κρήτης που γίνεται viral - Δείτε προσεκτικά αυτό που διαφεύγει με την πρώτη ματιά

Κατηγορία Viral στις   2:10 μ.μ.  |  Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023




Το μηχανάκι στα Χανιά ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο. Οι φωτογραφίες άρχισαν πολύ γρήγορα να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο…


Ήθελαν να μεταφέρουν στα Χανιά αυτή την τεράστια κούτα και είχαν στη διάθεσή τους, ένα μηχανάκι. Το δύσκολο έργο ανέλαβε ο συνεπιβάτης που όπως φαίνεται στη σχετική εικόνα, την κρατούσε με τα δύο του χέρια και με τη βοήθεια των ποδιών του. Διερχόμενοι οδηγοί προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, στην Κρήτη.


Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος για τους δύο, αφού η κούτα «στερεώθηκε» ανάμεσα στον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Το μηχανάκι ξεκίνησε και τελικά έφτασε στον προορισμό του. Είναι ακόμα μια εικόνα που εξηγεί, γιατί η Κρήτη είναι τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια στα τροχαία.


Το οπτικό πεδίο για τους οδηγούς που βρίσκονταν πίσω από το μηχανάκι ήταν εξαιρετικά περιορισμένο. Ένα απότομο φρενάρισμα θα μπορούσε να προκαλέσει ατύχημα. Δεν έχει γίνει γνωστή η διαδρομή που ακολούθησαν τα δύο άτομα στα Χανιά.


Η πρώτη ματιά δίνει την εντύπωση πως την κούτα κρατάει ο οδηγός. Αυτό γιατί τον έχει κρύψει εντελώς και διακρίνονται μόνο τα πόδια του.


Δείτε την φωτογραφία του πρόεδρου Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ Γιάννη Λιονάκη που τραβήχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 8 Ιανουαρίου του 2023 στην οδό Μαργουνίου και δημοσιοποίησε το zarpanews.gr…





Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html