Έγινε viral σε λίγα λεπτά - Βίντεο με την τούμπα του Snik σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Έγινε viral σε λίγα λεπτά - Βίντεο με την τούμπα του Snik σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης

Κατηγορία Viral στις   4:50 π.μ.  |  Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023


Ο Snik είναι ένα από τα πρόσωπα που αυτή τη χρονιά βρέθηκε στο προσκήνιο για πολλούς λόγους. Από τη μία λόγω του καβγά του με τον Light στα βραβεία MAD και το ξύλο που παίχτηκε ανάμεσά τους και μπροστά στο κοινό, αλλά και στα παρασκήνια του σόου, αλλά και λόγω της σχέσης του με την Γιώτα Ιωαννίδου με την οποία χώρισε και βρέθηκε μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα, αλλά εν τέλει τα ξαναβρήκαν (δείτε εδώ το βίντεο που αποδεικνύει την επανασύνδεσή τους).


Μάλιστα, μέσα σε όλα αυτά, ο ίδιος έκανε συνεχώς follow και unfollow την πρώην του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά της με τον δικό της πρώην, Γιάννη Καραβασάνη.


Η επική τούμπα του Snik σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης


Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο του κοινού, αυτή τη φορά για αστείο λόγο, καθώς βρέθηκε σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης για να τραγουδήσει και αποφάσισε να κάνει μία τολμηρή κίνηση και να κρεμαστεί από το φωτιστικό που υπήρχε στο ταβάνι του μαγαζιού.


Αυτό δεν πήγε πολύ καλά και ως αποτέλεσμα έπεσε, αλλά για καλή του τύχη οι θαμώνες που τον παρακολουθούσαν ήταν έτοιμοι να τον πιάσουν, εφόσον είχαν καταλάβει πως θα κατέληγε όλο αυτό. Κανείς δεν τραυματίστηκε και ο τράπερ συνέχισε κανονικά το σόου του, σαν να μη συνέβη τίποτα.




Πηγή: youweekly.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html