Με βινύλ κολάν και ασημί σακάκι - Τα ''έσπασε'' στα μπουζούκια ο Trannos με τη μητέρα του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Με βινύλ κολάν και ασημί σακάκι - Τα ''έσπασε'' στα μπουζούκια ο Trannos με τη μητέρα του

Κατηγορία Lifestyle στις   4:50 π.μ.  |  Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023




Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ο Trannos είναι ένα από τα νέα παιδιά, που ασχολούνται με τη μουσική και πιο αναλυτικά με την τραπ σκηνή με την επιτυχία, που έχει κάνει μέχρι σήμερα με τα τραγούδια του να είναι μεγάλη.


Η αλήθεια είναι, πως ο Trannos εκτός από τα βήματα του στο χώρο έχει απασχολήσει παράλληλα καθώς έχει πιαστεί για παράνομη οπλοκατοχή στο αυτοκίνητο του (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη), με τον ίδιο σε συνέντευξη του να αποκαλύπτει το υπέρογκο ποσό, που έχει δώσει για ένα αμάξι:


«Έσκασα 100 χιλιάδες ευρώ για το αμάξι των ονείρων μου. Ένιωσα πολύ καλά. Ήθελα να πάρω ένα καλό αμάξι για να κάνω τα δικά μου. Είχα πάρει ένα άλλο, αυτό που έκανα τις σβούρες. Δεν φόρεσα ζώνη εκείνη την ημέρα πρώτη φορά στη ζωή μου. Μπήκαμε σε μία στροφή, καρφωθήκαμε σε έναν βράχο, ήταν γερό μπαμ. Από τότε κι έπειτα, λέω ότι πρέπει να φοράμε ζώνη. Χε@@@κα πάνω μου τότε, λέω πέθανα.


Η χειρότερη ημέρα της ζωής μου ήταν όταν τράκαρα κι όταν με έδεσαν με το πιστόλι γιατί μου έσπασαν τα @@@. Μου ζαλίσανε τα @@@. Τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί αλλά την κάνουν λίγο πιο καταχραστικά. Μου είπε ένας (αστυνομικός) ότι νόμιζε ότι θα τον πυροβολήσω. Θα σε πυροβολήσω εγώ, να χάσω τη ζωή μου για σένα;», είχε πει σε συνέντευξη του ο Trannos για την αγάπη του σχετικά με τα αυτοκίνητα.


Γενικότερα, ο τράπερ είναι πολύ ενεργός στα social media και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 12/1 διασκέδασε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο, που έφερε αντιδράσεις.


Ο ίδιος λοιπόν είχε ανέβει στην πίστα και ''έλουσε'' κανονικότατα τον τραγουδιστή με 20ρικα με τον Γιώργο Λιάγκα να βλέπει το θέαμα την Παρασκευή 13/1 μέσα από το Πρωινό και να κάνει έντονα σχόλια.


«Ο άνθρωπος δεν πατούσε και τόσο καλά στις νότες, είναι λίγο παρακμή να πετάω 20ευρα, δεν ξέρω, αλλά οπτικά και ακουστικά είναι ένα δράμα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Tranno.



Η βραδινή έξοδος του Trannou με τη μητέρα του στα μπουζούκια


Μέσα μάλιστα από αποκλειστικές φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr βλέπουμε τον νεαρό να διασκεδάζει μαζί και με τη μητέρα του, μεταξύ άλλων.



Να τονίσουμε εδώ, πως φαίνεται να έχουν πολύ καλή σχέση, αφού πόζαραν αγκαλιά και χαμογελαστοί, με τη μητέρα του να είναι πολύ μοντέρνα ντυμμένη.





 
Πηγή:  Υouweekly.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html