Άρης Τσάπης: Παντρεύτηκε ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» – Φωτογραφίες TLIFE « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Άρης Τσάπης: Παντρεύτηκε ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι μαζί» – Φωτογραφίες TLIFE

Κατηγορία Lifestyle στις   1:55 μ.μ.  |  Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε πριν λίγη ώρα στο πλευρό της αγαπημένης του Ειρήνης, ο Άρης Τσάπης που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του Θανάση στη σειρά, “Ευτυχισμένοι μαζί”.


Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά με το ζευγάρι να έχει δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους συγγενείς του.


Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει και έναν γιο, είχε προγραμματίσει τον γάμο του εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο, η επίσημη πρόταση από τον Άρη Τσάπη στη σύντροφό του έγινε δυο μόλις μέρες πριν όταν το βράδυ της Πέμπτης 19/1 κατά τη διάρκεια της παράστασης “Σεσουάρ για δολοφόνους” που είχαν πάει να παρακολουθήσουν, εκείνος της έκανε πρόταση γάμου επί σκηνής. (δες εδώ σχετικό βίντεο).


Τόσο ο Άρης Τσάπης όσο και η αγαπημένη του Ειρήνη έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και το ευτυχές γεγονός του γάμου τους κρατήθηκε μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή. Το TLIFE βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού και σου εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές πληροφορίες.


Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος


Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 2012 όταν ο Άρης Τσάπης τελειώνοντας το σχολείο επισκέφθηκε με τους φίλους του τη Σέριφο, τόπο καταγωγής της αγαπημένης του στο οποίο συνήθιζε να περνά όλα τις τα καλοκαίρια. Ο έρωτάς τους, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. 


Μέχρι το καλοκαίρι του 2014 ήταν ζευγάρι. Τότε. έγινε στον Άρη Τσάπη η πρόταση να συμμετέχει στη σειρά “Συμμαθητές”. Οι δρόμοι τους χωρίστηκαν για τέσσερα χρόνια μέχρι που ξανασυναντήθηκαν το 2018 και από τότε δεν ξαναχώρισαν. Μάλιστα, δυο χρόνια πριν ήρθε στη ζωή τους και ο γιος τους που τους έδεσε ακόμα περισσότερο ενώ όπως έχει αποκαλύψει ο ηθοποιός, η Ειρήνη αποτελεί τον πρώτο του έρωτα και για χάρη της έχει κάνει επάνω του και ένα τατουάζ.


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Πηγή: tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html