Survivor All Star αποχώρηση 25/01: Οριστικό! Ποιος παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star αποχώρηση 25/01: Οριστικό! Ποιος παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει;

Κατηγορία Survivor στις   7:30 μ.μ.  |  Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023




Το Survivor All Star ξεκινάει και η τηλεθέαση είναι έτοιμη να χτυπήσει κόκκινο με το καλημέρα. Οι λόγοι πολλοί. Πάμε να μάθουμε έναν από αυτούς;


Ποιος παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει; – Το φετινό Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Πιο δυνατά που μάλιστα ίσως να χαροποιεί και λίγο τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι μία χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.


H τηλεθέαση με τις απανωτές ανατροπές δεν πέφτει, οπότε γιατί το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ συνεχίζει ακλόνητο. Έρχεται ακόμα μία εβδομάδα και σίγουρα οι ανατροπές αναμένεται να είναι αρκετές.


Ακόμα ένα παιχνίδι έχασαν οι Μαχητές με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να κάνουν το 2-1 στις ασυλίες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν ακόμα δύο παικτών των Μαχητών στον τάκο, ώστε να ολοκληρωθεί η τετράδα.


Αυτό όμως που προξένεψε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο Κρις μπήκε διαβασμένος. Μπήκε με την λογική της αντιπαράθεσης ώστε να κάνει μπάχαλο την Μπλε ομάδα. Αν χάσουν και την ισορροπία που έχουν, τότε αφήστε τι έχουμε να δούμε. Κάτι μας λέει ότι ο Κρις στο πρόσωπο του Τάκη Καραγκούνια (εφόσον παραμείνει από την κάλπη…), βρήκε το άλλο του μισό, όπως είχε και τον Αλέξη Παππά και θα κάνουν ένα δίδυμο με πολλές συμφορές.


Αυτό που επίσης έκανε εντύπωση, είναι ότι στο προηγούμενο Survivor, όχι στο τελευταίο, αλλά στο 4, εκεί που ήταν ο Κρις μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη είχαμε τρομερές διαμάχες. Ξαφνικά τι; Έγιναν φιλαράκια; Που είσαι Τζέιμς να δεις πως γυρίζεται η Μπιφτέκα από τον πρώην φίλο σου. Μάλλον κάτι θα είδες στην έξω ζωή όταν κάνατε πιο στενή και πιο ελεύθερη παρέα ώστε να αποκόψεις. Όπως έχεις πει, καλή καρδιά και ΤΕΛΟΣ.


Survivor All Star αποχώρηση 25/01: Ποιο είναι το φαβορί για να αποχωρήσει;


Εδώ έχουμε λοιπόν για να πάμε και στο κομμάτι της αποχώρησης. Έχουμε και λέμε Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας, Καρολίνα, Ασημακόπουλος. Η «4άδα» λοιπόν που έχουμε. Ποιος είναι έτοιμος να αποχωρήσει;


Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Ο κόσμος όμως έβγαλε εκείνος την 3άδα ποθ επιθυμεί να παραμείνει, αλλά και τον παίκτη, η μάλλον την παίκτρια που δεν θέλει να συνεχίσει. Ποια είναι αυτή; Η Καρολίνα. Καρολίν Ζακλίκ Καλύβα μας αποχαιρετάει και παίρνει την επιστροφή για την Ελλάδα.


Ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση του Μάριου, ενώ αξίζει να δουμε και την αντίδραση της Μαριαλένας η οποία πλέον έχασε από το παιχνίδι την κολλητή της. Πλέον μπαίνουμε σε άλλους ρυθμούς…



Πηγή: thrylos24.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html