Survivor διαρροή 23/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία – Αυτός φαβορί για υποψήφιος! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Survivor διαρροή 23/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία – Αυτός φαβορί για υποψήφιος!

Κατηγορία Survivor στις   7:10 μ.μ.  |  Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023




Οριστικό spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor και το φαβορί για να βγει στον τάκο.


Οριστικό Survivor spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία στο Survivor. Και όχι μόνο. Μια πρώτη εκτίμηση για τον παίκτη που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο δεύτερος γι αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star.


Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με την αρχική μας εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία. Σας είπα πως το όλο το στόρι με τον Μάριο και την Καρολίνα θα επηρεάσει περισσότερο την κόκκινη ομάδα. Διότι, Σάκης και Μάριος είναι εμπλεκόμενοι. Αμφότεροι είναι από τους καλύτερους παίκτες.


Κι από το Survivor trailer φαίνεται ο χαμός που επικρατεί στο κόκκινο στρατόπεδο με τους συγκεκριμένους παίκτες. Οι επόμενες μέρες δεν θα είναι εύκολες στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για τα ζευγάρια.


Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεύτερη διαδοχική ασυλία χωρίς την Κατερίνα Δαλάκα δεν θα είναι απλή υπόθεση. Και δεν είναι. Με άλλα λόγια, οι μπλε κερδίζουν την 2η ασυλία της εβδομάδας και κάνουν το 1-1 στις ασυλίες. Το συνολικό σκορ είναι πλέον στο 6-4.


Survivor διαρροή 23/1: Το φαβορί για υποψήφιος!


Μην το ψάχνεται. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στον τάκο. Διότι, ο Professor θα κάνει σημαία το όλο story, θα το συζητάει συνέχεια και θα εκνευρίσει άπαντες. Σαν να μην έφτανε αυτό, είναι και ο παίκτης που αγωνιστικά ξεφούσκωσε. Αυτός που φέρνει τις λιγότερες νίκες.


Ο Σπύρος Μαρτίκας φαντάζει το πιθανότερο όνομα για να βγει από την κόκκινη κάλπη. Μένει να επιβεβαιωθεί μέσα στη μέρα. Οι κόκκινοι εξάλλου τον είχαν στον τάκο και την περασμένη εβδομάδα. Η διαφορά είναι πως αυτή την εβδομάδα η πρώτη κόκκινη επιλογή δεν θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.


Δεύτερος άνδρας στον τάκο μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια που είναι υποψήφιος.


Πηγή: sportime.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html