«Βόμβα» Ζελένσκι στο Νταβός: «Δεν έχω με ποιον να μιλήσω - Ο Πούτιν μπορεί να είναι νεκρός» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

«Βόμβα» Ζελένσκι στο Νταβός: «Δεν έχω με ποιον να μιλήσω - Ο Πούτιν μπορεί να είναι νεκρός»

Κατηγορία Πόλεμος στις   4:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023


«Βόμβα» έριξε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ομιλία του ενώπιον των ηγετών του κόσμου στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, λέγοντας ότι «δεν έχω με ποιον να μιλήσω. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ζωντανός ή νεκρός»!


Είναι γνωστό πως οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν «φουντώσει» εδώ και πολύ καιρό, ιδιαίτερα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ωστόσο, παρά την… χαλάρωση σε όσα ακούγονται τους τελευταίους μήνες, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έριξε τη «βόμβα» στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.


«Αυτή τη στιγμή δεν έχω με ποιον να μιλήσω. Δεν είμαι σίγουρος καν αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ζωντανός ή νεκρός. Δεν καταλαβαίνω αν ο Ρώσος ηγέτης είναι ακόμα ζωντανός και παίρνει τις αποφάσεις» στον πόλεμο στην Ουκρανία, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.


Βέβαια, δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, παρά μόνο φήμες. Είναι γνωστές εδώ και καιρό ότι μπορεί να πάσχει από πάρκινσον μέχρι και από καρκίνο και πως ακολουθεί συγκεκριμένες και ακριβές θεραπείες αλλά κανείς δεν γνωρίζει επίσημα αν ζει ή αν πέθανε ή αν πάσχει από θανατηφόρα ασθένεια.Οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν


Θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν υπάρχουν εδώ και 10-20 χρόνια, με την πιο ακραία να αναφέρει ότι ο πραγματικός Πούτιν πέθανε στις αρχές του 2000 και αντικαταστάθηκε από έναν σωσία του, τον οποίο γνωρίζουμε και εμείς σήμερα ως τον Ρώσο ηγέτη.


Πηγή: newsit.gr


Οι ειδικοί επί των θεμάτων της Ρωσίας ισχυρίζονται πως ακόμα και να είχε πεθάνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, οι συνεργάτες του και οι έμπιστοί του θα ήταν ικανοί να συγκαλύψουν τον θάνατό του για να παραμείνουν στην εξουσία.Άλλη θεωρία συνωμοσίας αναφέρει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι απλώς μια… μαριονέτα, την οποία υποκινούν πολύ ισχυροί και πλούσιοι ολιγάρχες για να τους εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Μάλιστα, το 2008, την πρώτη χρονιά προεδρίας του, κυκλοφόρησε η φήμη ότι υπέστη εγκεφαλικό ενώ μια μελέτη του αμερικανικού Πενταγώνου αποκαλύπτει ότι πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ.


Παρά τους επίμονους ισχυρισμούς για την κακή του υγεία, το Κρεμλίνο έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και λέει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαίρει άκρας υγείας.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html