Στο ΚΑΤ μαθητής του ΕΠΑΛ – Άγριος ξυλοδαρμός με μπουνιές και κλωτσιές « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Στο ΚΑΤ μαθητής του ΕΠΑΛ – Άγριος ξυλοδαρμός με μπουνιές και κλωτσιές

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   4:49 μ.μ.  |  Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023




Περιστατικό βίας σε ΕΠΑΛ στο Λουτράκι. Ένας 16χρονος μαθητής έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ.


Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο μαθητής του ΕΠΑΛ στο Λουτράκι υπέστη σοβαρά κατάγματα στην κάτω γνάθο και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ από τις 16 του μήνα όταν και έγινε στόχος άγριου ξυλοδαρμού.


Συγκεκριμένα ένας εξωσχολικός με κάποιον άλλον μαθητή πλησίασαν και στη συνέχεια χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές τον 16χρονο. Το περιστατικό συνέβη ενώ το θύμα κατευθυνόταν από το ένα ΕΠΑΛ σε άλλο επειδή είχε μάθημα στα εργαστήρια.


Η μητέρα του 16χρονου πληροφορήθηκε το γεγονός από το ίδιο το παιδί, ειδοποίησε τον σύζυγο που έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε τον γιο και τον μετέφερε με αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.


Οι γιατροί περιέθαλψαν και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον μαθητή, αλλά μετά από διαγνωστικό και ακτινολογικό έλεγχο, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο ΚΑΤ των Αθηνών.


Ο μαθητής αναμένεται την Τετάρτη (19.01.2023) να χειρουργηθεί στην κάτω γνάθο για να αποκατασταθεί η ζημιά που προκλήθηκε από τον ξυλοδαρμό.


Πηγή: sinidisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html