Ζιακοπούλου - Καιρός: Ήπιος το Σαββατοκύριακο – Με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμους η Τρίτη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Ζιακοπούλου - Καιρός: Ήπιος το Σαββατοκύριακο – Με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμους η Τρίτη

Κατηγορία Καιρός στις   4:32 π.μ.  |  Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023


Μας περιμένει ένα Σαββατοκύριακο ήρεμο χωρίς ιδιαίτερες καιρικές αλλαγές. Επιμένουν όμως τα προγνωστικά στοιχεία για σημαντική μεταβολή του καιρού την Τρίτη. Θα είναι σύντομη, ωστόσο οι ισχυρές καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι δεν αποκλείεται να φέρουν και τοπικά προβλήματα, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.


Πιο αναλυτικά, το Σάββατο, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια στη χώρα, με ασθενείς βροχές σε Σποράδες, Εύβοια και Κρήτη.


Οι άνεμοι νότιοι στο Ιόνιο έως 4 μποφόρ, βόρειοι στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 14 με 15 βαθμούς, έως 16 με 18 στην υπόλοιπη χώρα.


Στην Αττική περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.


Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 3 έως 14 βαθμούς.


Την Κυριακή και πάλι η ηλιοφάνεια θα είναι αρκετή, με ελάχιστες βροχές κυρίως στο νότιο Αιγαίο. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.


Η Δευτέρα θα είναι μέρα μεταβατική, με βροχές από το απόγευμα στα δυτικά και νοτιάδες σταδιακά έως 7 μποφόρ στο Ιόνιο. την Τρίτη προσοχή οι άνεμοι στα πελάγη θα γίνουν θυελλώδεις έως 8 με 9 μποφόρ.


Οι βροχές στη χώρα θα είναι πολλές και οι καταιγίδες ισχυρές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα πιο ορεινά.



Πηγή; aftodioikisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html