Στην Αθήνα ο Μαντσίνι: Επέλεξε Παναθηναϊκό, έθεσε εαυτόν εκτός Άρη! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Στην Αθήνα ο Μαντσίνι: Επέλεξε Παναθηναϊκό, έθεσε εαυτόν εκτός Άρη!

στις   7:34 μ.μ.  |  Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023



Ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ντύσει στα πράσινα τον Ντάνιελ Μαντσίνι, όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα. Οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Άρη για να προχωρήσει το θέμα, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες 24 ώρες. 



Και οι δύο πλευρές έχουν διαψεύσει τα όσα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει συμφωνία, με την πρόταση βέβαια να είναι δεδομένη και τους πράσινους να προσπαθούν να ολοκληρώσουν την μεταγραφική κίνηση, έχοντας ως σύμμαχο τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. 


Ο Μαντσίνι όχι μόνο έχει επιλέξει να φορέσει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, αλλά ζήτησε από τη διοίκηση του Αρη να μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα ρεβάνς της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό.


Ακόμα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ωστόσο η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Οπως προαναφέραμε οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, μια και θα υπάρξει οριστική έκβαση της υπόθεσης. 


 

sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html