Μάχη με το χρόνο για γυναίκα που εξαφανίστηκε - Φόβοι από το σημείωμα που άφησε σπίτι της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Μάχη με το χρόνο για γυναίκα που εξαφανίστηκε - Φόβοι από το σημείωμα που άφησε σπίτι της

Κατηγορία Κρήτη στις   4:54 μ.μ.  |  Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023




Σε εξέλιξη οι έρευνες στην Κρήτη, μετά τη δήλωση για την εξαφάνιση της γυναίκας. Οι στενοί συγγενείς της, λιώνουν από την αγωνία τους…


Τα ίχνη της γυναίκας στην Κρήτη έχουν χαθεί και το κάθε λεπτό περνάει αργά και βασανιστικά για τους συγγενείς της. Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τη δήλωση για την εξαφάνιση, η 57χρονη αγνοούμενη άφησε στο σπίτι ένα σημείωμα, μέσα από το οποίο αποχαιρετούσε τους δικούς της ανθρώπους. Αυτό ήρθε να μετατρέψει σε θρίλερ την όλη υπόθεση, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


Συναγερμός έχει σημάνει στο Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου στην Κρήτη, αστυνομικοί του οποίου αναζητούν από χθες το βράδυ (29-01-2023) τα ίχνη 57χρονης γυναίκας, η οποία εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω της, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αποχαιρετιστήριο σημείωμα.


Η οικογένειά της, ο σύζυγος και τα παιδιά τους ζουν ώρες αγωνίας, καθώς και σήμερα δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, ενώ εκφράζουν φόβους ότι μπορεί η γυναίκα να έχει ή να σκοπεύει να δώσει τέλος στη ζωή της.


Στην επιχείρηση εντοπισμού της 57χρονης αναμένεται να μπουν και υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος, καθώς από την οικογένεια και την αστυνομία εκτιμάται, ότι η γυναίκα μπορεί να κατευθύνθηκε προς την θάλασσα.


Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς της είπαν πως πήρε μαζί της βατραχοπέδιλα. Άμεση είναι η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος, στελέχη των οποίων ξεκινούν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό της.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html