Την Δευτέρα η έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη: Οι «κρυφοί άσσοι» της κυβέρνησης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Την Δευτέρα η έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη: Οι «κρυφοί άσσοι» της κυβέρνησης

Κατηγορία Πολιτική στις   1:30 π.μ.  |  Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023




Αντίστροφη μέτρηση για την συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις.


Συνέντευξη τύπου με θέμα την οικονομία, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα στις 12:30, όπως έκανε γνωστό πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Οικονόμου.


Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ρίξει περισσότερο «φως» στο χρόνο των εκλογών, ενώ η αυριανή αναμένεται να είναι η πρώτη από μία σειρά θεματικές συνεντεύξεις του.


Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στη νομοθετική πρωτοβουλία, με την οποία θα επιχειρήσει να μπλοκάρει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές του 2023, ενώ θα κάνει και μια αποτίμηση του μέχρι στιγμής κυβερνητικού έργου.


Παράλληλα, θα δώσει έμφαση σε θέματα της οικονομίας, αλλά και στην ανάπτυξη και την αγορά εργασίας. Δεν αποκλείεται, άλλωστε, να ανακοινώσει νέες κυβερνητικές πρωτοβουλίες - όπως το έκτακτο δώρο Πάσχα.


Οι «κρυφοί άσσοι» της κυβέρνησης 


Όπως έχει γράψει το DNews, η κυβέρνηση σχεδιάζει ένα νέο πακέτο μέτρων που - πρόκειται να ξεδιπλώσει κατά την προεκλογική περίοδο και - περιλαμβάνει κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, νέα μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, έκτακτο δώρο Πάσχα, ρύθμιση για το αγροτικό πετρέλαιο, αλλά και κατώτατο μισθό πέριξ των 800 ευρώ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι για το έκτακτο δώρο Πάσχα είναι τα 250 ευρώ.


Δικαιούχοι του έκτακτου αυτού επιδόματος θα είναι οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι - ενώ γίνεται προσπάθεια η βεντάλια να ανοίξει και να μπουν σε αυτό και οι δημόσιοι υπάλληλοι, δεδομένου ότι το δώρο Πάσχα στο δημόσιο Τομέα έχει καταργηθεί από το 2010.


Αυτό που για την ώρα μένει «στον αέρα» είναι το αν δοθεί διπλό Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα σε 270.000 δικαιουχους - όμοιο με αυτό που δόθηκε και τα Χριστούγεννα - αλλά και το αν θα λάβουν το «μπόνους» της 1,5 δόσης οι δικαιούχοι του επιδόματος Παιδιού.



Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html