Πατρινό Καρναβάλι: Έκλεψε τις εντυπώσεις η «βασίλισσα», «μοναδικά τα συναισθήματα» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Πατρινό Καρναβάλι: Έκλεψε τις εντυπώσεις η «βασίλισσα», «μοναδικά τα συναισθήματα»

Κατηγορία Πάτρα στις   12:05 μ.μ.  |  Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023


Την πρώτη της εμφάνιση έκανε στην Πάτρα και στο Πατρινό Καρναβάλι ως Βασίλισσα, η Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη, το Σάββατο στις 21 Ιανουαρίου, στην παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στο Δημαρχείο ενώ λίγες ώρες αργότερα έλαμψε με την παρουσία της στην εκδήλωση της τελετής έναρξης.

Η γυμνάστρια και αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής, μίλησε στο pelop.gr για το Πατρινό καρναβάλι.


«Ηταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αποκόμισα μέχρι στιγμής υπέροχα συναισθήματα. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην πλατεία παρά τις αντίξοες συνθήκες, παρά τη βροχή και το κρύο ο κόσμος ήταν εκεί.


Τρία ολόκληρα χρόνια είχε πολύ μεγάλη ανάγκη να βιώσει ξανά το Πατρινό Καρναβάλι και να ξεχυθεί στους δρόμους και αυτό το εισπράξαμε όλοι. Τα χαμόγελα του κόσμου νομίζω αντικατοπτρίζουν την εικόνα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού και είναι η απόδειξη πως το Πατρινό Καρναβάλι φέτος επιστρέφει δυναμικά.


Κεντρικά πρόσωπα του θεσμού όπως γνωρίζετε είναι η τελάλης και η βασίλισσα και τα μηνύματα που περνάμε από κοινού είναι βασισμένα στο κεντρικό θέμα της «Αναγέννησης» και είναι αυτό της ειρήνης και της συμφιλίωσης.


Εγώ θέλω να ευχαριστηθεί ο κόσμος το φετινό καρναβάλι, να γεμίσει τους δρόμους με χρώματα, να χαμογελά, να αποκομίσει εμπειρίες με τις παρέες του τις οποίες θα θυμάται για πάντα και να βιώσει όλη αυτή την εμπειρία ξανά γιατί μετά από τρία χρόνια εγκλεισμού στερήθηκε στιγμές.


Ο κόσμος στην έναρξη ήταν πολύ φιλικός μαζί μου, ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό που βίωσα, δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί μέχρι και πέρυσι ήμουν και εγώ καρναβαλίστρια. Και φέτος είμαι βέβαια, απλά έχω μια ακόμη αποστολή: Να αντιπροσωπεύσω το πατρινό καρναβάλι και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.


Από το πρωί του Σαββάτου που βρέθηκα στην παράδοση του λαβάρου στο Δημαρχείο, σε αυτό το ξεχωριστό έθιμο, και αργότερα το απόγευμα στην τελετή έναρξης νιώθω πλήρης γιατί και ο κόσμος ήταν πολύ θερμός απέναντί μου.


Τα συναισθήματα που έχω αποκομίσει μέχρι στιγμής είναι μοναδικά και νιώθω ιδιαίτερη τιμή. Από αύριο Θα ξεκινήσουν τα δρώμενα που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή της παρέλασης.


Για ένα μήνα θα υπάρξουν πολλά δρώμενα στην Πλατεία και στους δρόμους της Πάτρας, σε γειτονιές, σε σχολεία και θα συμμετάσχουμε σε πολλές ακόμη εκδηλώσεις και εγώ θα είμαι μαζί με τον κόσμο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών».



Πηγή: dikaiologitika.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html