Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Κατηγορία Ζώδια στις   5:20 π.μ.  |  Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023




Η μέρα έχει πολύ κινητικότητα και έντονες εξελίξεις, με τον ανάδρομο Ερμή να δημιουργεί τρίγωνο με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό.

Θέματα που είχαν παγώσει το περασμένο διάστημα, τώρα θα έχουν μία έντονη ροή, αλλά επίσης δεν θα λείψουν γεγονότα που θα έχουν καρμική υπόσταση.


ΚΡΙΟΣ

Καινούριες εξελίξεις θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, αλλά θα μπορέσετε επίσης να ανανεώσετε μία παλιά υπόθεση, όπου αφορά την οικονομική σας θέση. Βέβαια η σταθερότητα εδώ λείπει και αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι τα πράγματα θα έχουν μικρή διάρκεια, οπότε μην κάνετε μακρόπνοα σχέδια.


ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η μέρα των εκπλήξεων και των ευχάριστων ανατροπών. Αν μέχρι τώρα είχατε ησυχία και πρόγραμμα στις μέρες των εορτών, τώρα θα δείτε μία αλλαγή, που θα σας συνεπάρει ευχάριστα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ καλή μέρα για να κάνετε μία διαφορετική προσέγγιση στα επαγγελματικά σας. Μπορεί επίσης να έχετε κάποιες [φρέσκιες] ιδέες, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την διαφορά, στο εργασιακό σας περιβάλλον.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα έχει σήμερα μία ευχάριστη εξέλιξη, αν βέβαια αυτό που σας ενδιαφέρει είναι, να ξαναεπισρέψει στην παρούσα χρονική στιγμή το παρελθόν. Από την άλλη, τα οικονομικά σας θα έχουν μία απώλεια, που μάλλον θα είναι μικρής διάρκειας και γι αυτό θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε τις προσωρινές καταστάσεις.


ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες η καθημερινότητα σας θα έχει σήμερα, κάποιες έντονες αναφορές, που θα έχουν να κάνουν με συναντήσεις, καινούριο πρόγραμμα στην διατροφή σας και νέες ιδέες στην εργασία σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία στιγμή που η αισθηματική σας ζωή έχει την τιμητική της. Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την επανεμφάνιση του, ή θα εξετάσετε εκ νέου, κάποιες συναισθηματικές υποθέσεις σας. Ότι και να συμβεί, θα έχετε ευχάριστα αποτελέσματα.


ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν οικογενειακά θέματα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Για κάποιους από σας οι μετακινήσεις, τα ταξιδάκια, αλλά και οι ευχάριστες συντροφιές, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην διάθεση σας, που θα είναι αρκετά καλή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία μέρα που σας χαρακτηρίζει η ευστροφία και η δύναμη του λόγου σας. Επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να μεταδώσετε με σπιρτάδα τις γνώσεις σας, αλλά και να έχετε άνοιγμα, στο κοινωνικό σας περιβάλλον.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές ευκαιρίες θα σας δοθούν σήμερα να κλείσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως μάλιστα να τακτοποιηθεί μία επαγγελματική σας υπόθεση, ή να έχετε πρόταση για μία εργασιακή θέση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλή μέρα για να φροντίσετε τις εκκρεμότητες σας, να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν και να δεχθείτε ευχάριστες εκπλήξεις από πρόσωπα που σας δένουν έντονα και αληθινά συναισθήματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα αυτή ίσως είναι γεμάτη αποκαλύψεις. Ότι και να συμβεί να είστε σίγουροι ότι θα έχετε προστασία και θα νιώσετε ευλογημένοι για ότι θα μάθετε, χωρίς την δική σας παρέμβαση.


ΙΧΘΥΕΣ

Μία καλή μέρα για σας, όπου θα ακούσετε λόγια, ή θα λάβετε μηνύματα που θα σας δώσουν χαρά. Το παρελθόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των συναισθημάτων σας, είτε γιατί θα σας υπενθυμίσει κάτι όμορφο από την ζωή σας, είτε γιατί θα δώσει αξία, στην τωρινή συναισθηματική επιλογή σας.



Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html