«Μου έλεγε εσύ θα είσαι δική μου, αλλιώς θα σε σκοτώσω»: Σοκάρει η περιγραφή του θύματος του 35χρονου Αιγύπτιου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

«Μου έλεγε εσύ θα είσαι δική μου, αλλιώς θα σε σκοτώσω»: Σοκάρει η περιγραφή του θύματος του 35χρονου Αιγύπτιου

Κατηγορία Αττική στις   6:30 π.μ.  |  Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023




Με το που αποφυλακίστηκε, ο 35χρονος άνδρας στοχοποίησε ξανά την πρώην σύντροφο του, την οποία άρπαξε και κράτησε φυλακισμένη για τρία 24ωρα στο διαμέρισμά του επί της οδού Αχαρνών στον Άγιο Παντελεήμονα.


Ήταν περίπου ένα χρόνο πριν, όταν είχε έρθει στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο με δράστη έναν 34χρονο τότε άνδρα και θύμα την πρώην συντροφό του.


Στο βίντεο φαίνεται καθαρά να τη χτυπάει ασταμάτητα με τις γροθιές του και να την αρπάζει από τα μαλλιά. 


«Με χτύπησε και μετά ήρθε στο μυαλό του να μου πάρει και το κινητό μου για να ανοίξει live στο facebook να δούνε όλοι πόσο με χτυπάει πήρε και το παιδί μου είναι 7 χρονών αγόρι και μένει στην Βουλγαρία με την οικογένεια να δείχνει τι έχει γίνει με τη μάνα του» δήλωνε τότε στην ΕΡΤ το θύμα.


Ένα χρόνο μετά και αφού ο 35χρονος Αιγύπτιος έχει δικαστεί, έχει φυλακιστεί και πλέον έχει βγει από τη φυλακή, επαναλαμβάνει τις φρικιαστικές πράξεις του.


Το θύμα περιέγραψε στην ΕΡΤ ότι κατά την αρπαγή της -για δεύτερη φορά- την περασμένη Παρασκευή της έλεγε ότι όσο καιρό ήταν στη φυλακή ήξερε όλες τις κινήσεις της.


«Μου έλεγε εσύ θα είσαι δική μου, εγώ έχω ορκιστεί ότι εσύ θα είσαι γυναίκα μου ή αλλιώς θα σε σκοτώσω και θα σε στείλω πακέτο στη Βουλγαρία ή θα γίνεις γυναίκα μου κανονικά και θα είσαι μαζί μου ή αλλιώς θα σκοτώσω και εσένα και εμένα για να μην σε έχει κανένας άλλος», αποκάλυψε.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html