Το Πεντάγωνο «αντιμέτωπο» με παραπάνω από 350 αναφορές UFO, τί φοβούνται οι ειδικοί « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Το Πεντάγωνο «αντιμέτωπο» με παραπάνω από 350 αναφορές UFO, τί φοβούνται οι ειδικοί

Κατηγορία Περίεργα στις   3:30 μ.μ.  |  Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023




Το Κογκρέσο πιέζει το Υπουργείο Άμυνας να διερευνήσει ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα.


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σύμφωνα με το cnn, έχει λάβει πάνω από 350 νέες αναφορές για αυτό που η αμερικανική κυβέρνηση ονομάζει "αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα", κοινώς γνωστά ως UFO, από τον Μάρτιο του 2021 - από τις οποίες περίπου οι μισές είναι μέχρι στιγμής ανεξήγητες, σύμφωνα με έκθεση του Γραφείου του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.


Εν ολίγοις, η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών και το Πεντάγωνο φαίνεται ότι εξακολουθούν να μην έχουν καμία εξήγηση για ορισμένα τουλάχιστον από μια σειρά μυστηριωδών ιπτάμενων αντικειμένων που έχουν παρατηρηθεί να κινούνται μέσα σε περιορισμένο στρατιωτικό εναέριο χώρο τις τελευταίες δεκαετίες.


Η πλειονότητα των νέων αναφορών προήλθε από πιλότους και χειριστές του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ "που είδαν UAP κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών τους καθηκόντων και ανέφεραν τα γεγονότα", σύμφωνα με την έκθεση.


Παρόλο που η έκθεση προειδοποίησε ότι οι UAP "αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια της πτήσης και τον κίνδυνο σύγκρουσης για τα εναέρια μέσα" που θα μπορούσε να απαιτήσει από τους πιλότους να "προσαρμόσουν τα σχέδια πτήσης", η έκθεση ανέφερε ότι δεν έχουν αναφερθεί συγκρούσεις μεταξύ αμερικανικών αεροσκαφών και UAP μέχρι σήμερα.


Η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών δημοσίευσε την πρώτη της έκθεση για το θέμα το 2021.


Η εν λόγω έκθεση εξέτασε 144 αναφορές για UAP, εκ των οποίων μόνο μία οι ερευνητές μπόρεσαν να εξηγήσουν μέχρι το τέλος της μελέτης. Οι ερευνητές δεν βρήκαν αποδείξεις ότι οι θεάσεις αντιπροσώπευαν είτε εξωγήινη ζωή είτε μια σημαντική τεχνολογική πρόοδο από έναν ξένο αντίπαλο όπως η Ρωσία ή η Κίνα, αλλά αναγνωρίζουν ότι αυτή είναι μια πιθανή εξήγηση.


Το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τις αμυντικές δαπάνες στο τέλος του έτους απαίτησε τότε από το Πεντάγωνο και την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών να μελετήσουν και να υποβάλουν έκθεση σχετικά με το θέμα.


Η έκθεση της Πέμπτης έδειξε μια δραματική αύξηση των αναφερόμενων περιστατικών από την έκδοση της έκθεσης του 2021, μια αύξηση που οι ερευνητές αποδίδουν εν μέρει στην "καλύτερη κατανόηση των πιθανών απειλών που μπορεί να αντιπροσωπεύουν οι UAP, είτε ως κίνδυνοι για την ασφάλεια της πτήσης είτε ως πιθανές πλατφόρμες συλλογής αντιπάλων" και εν μέρει λόγω του "μειωμένου στίγματος που περιβάλλει την αναφορά UAP".


Παρόλο που ορισμένες από τις 366 νέες αναφορές καλύπτουν περιστατικά που συνέβησαν κατά τα 17 έτη πριν από τον Μάρτιο του 2021, 250 από τις καταγεγραμμένες εμφανίσεις έλαβαν χώρα από την ημερομηνία αυτή και μετά.


Η έκθεση της Πέμπτης αναγνώρισε τη συνεχιζόμενη πιθανότητα ότι οι θεάσεις μπορεί να αποτελούν πλατφόρμα συλλογής ξένων πληροφοριών, αλλά οι ερευνητές δεν φαίνεται να έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτό το συμπέρασμα.


"Τα συμβάντα UAP εξακολουθούν να συμβαίνουν σε περιορισμένο ή ευαίσθητο εναέριο χώρο, αναδεικνύοντας πιθανές ανησυχίες για την ασφάλεια των πτήσεων ή τη δραστηριότητα συλλογής αντιπάλων", ανέφερε η έκθεση.


"Συνεχίζουμε να εκτιμούμε ότι αυτό μπορεί να προκύπτει από μια προκατάληψη συλλογής λόγω του αριθμού των ενεργών αεροσκαφών και αισθητήρων, σε συνδυασμό με την εστιασμένη προσοχή και την καθοδήγηση για την αναφορά των ανωμαλιών".


Το Πεντάγωνο και η κοινότητα πληροφοριών "θα συνεχίσουν να διερευνούν οποιαδήποτε στοιχεία για πιθανή εμπλοκή ξένων κυβερνήσεων σε γεγονότα UAP", αναφέρει η έκθεση.


Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Καλιφόρνιας Adam Schiff, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, χαιρέτισε τη δημοσιοποίηση της έκθεσης.


"Εκτιμώ την προσπάθεια που ανέλαβε το ODNI να μελετήσει και να χαρακτηρίσει τις αναφορές αγνώστου ταυτότητας εναέριων φαινομένων, καθώς και τη δέσμευσή του να διασφαλίσει τη διαφάνεια με τη δημοσιοποίηση μιας μη διαβαθμισμένης περίληψης στο αμερικανικό κοινό. ... Τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα παραμένουν ζήτημα εθνικής ασφάλειας και θα συνεχίσω να υποστηρίζω την ενδελεχή διερεύνηση όλων των αναφορών UAP και την εποπτεία από το Κογκρέσο".



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html