31χρονη νηπιαγωγός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

31χρονη νηπιαγωγός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Κατηγορία Θεσσαλονίκη στις   11:00 π.μ.  |  Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023




Μια 31χρονη νηπιαγωγός βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας απ΄όπου κατάγεται.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η άτυχη γυναίκα ήταν διορισμένη στην Αριδαία, ωστόσο διέμενε στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από οικογενειακό φίλο, ο οποίος ενημέρωσε όλες τις αρμόδιες αρχές, καθώς και τους συγγενείς της που διαμένουν στην περιοχή της Καλαμπάκας.


Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης όπου πριν από μερικά ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, με τα ευρήματα για τον θάνατό της να «δείχνουν» παθολογικά αίτια.


Η κηδεία τελέστηκε σήμερα στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικο ναού Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, ενώ ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» κατέθεσε ψήφισμα στη μνήμη της.


«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφισσας νηπιαγωγού και μέλους μας Χριστίνας Φορτούνη.


Ως ελάχιστο δείγμα τιμής προς τη συναδέλφισσά μας το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της και να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html