Τα Ζώδια της Δευτέρας 30.01.2023 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Τα Ζώδια της Δευτέρας 30.01.2023

Κατηγορία Ζώδια στις   4:32 π.μ.  |  Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023




Δίδυμε, η Δευτέρα δίνει ένα «ποιοτικό προβάδισμα»..


Κριός

Με αξιώσεις να καταφέρεις να κάνεις αρκετά και προς δουλειά μεριά και αναφορικά με πρακτικές εκκρεμότητες πριν τελειώσει ο μήνας η Δευτέρα. Make it work.


Ταύρος

Φρόντισε αυτό που λες να μην είναι μόνο για τις εντυπώσεις ή με αποκλειστικό σκοπό να κερδίσεις κάτι από συνεργάτες, σύντροφο κ.λπ. Δεν θα λειτουργήσει.


Δίδυμοι

Η Δευτέρα δίνει ένα «ποιοτικό προβάδισμα», που μαζί με την ειλικρινή προσπάθεια από μέρους σου μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στους προσωπικούς/ επαγγελματικούς σου στόχους.


Καρκίνος

Το να έχεις το θάρρος της άποψης σου και το δικαίωμα να την αλλάζεις ακόμα κι όταν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος, «βάλ’ το» στα θετικά της ημέρας.


Λέων

Η πραγματικότητα φαίνεται να «συνεργάζεται» καλύτερα με τα objectives σου σήμερα, είναι καλό ωστόσο να ξέρεις και τους περιορισμούς της.


Παρθένος

Πάρε πρωτοβουλία, κάνε τις απαραίτητες αγγαρείες και κλείσε εκκρεμότητες με δουλειές και οικονομικά πριν φύγει ο μήνας, ακόμα κι αν βαριέσαι «θανάσιμα».


Ζυγός

Να θυμάσαι, πως δεν μπορείς να «υποχρεώσεις» κάποιον να σε αγαπήσει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αυξήσεις το βαθμό του ενδιαφέροντος του προς εσένα.


Σκορπιός

Καλή η Δευτέρα για οτιδήποτε αφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι σε σχέση με τη δουλειά, αφού φαίνεται ότι έχεις καλύτερη «επαφή» με το τι θέλουν οι άλλοι από’ σένα.


Τοξότης

Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και μην περιμένεις στη «γωνία» κάθε λέξη του συνομιλητή σου για να κάνεις τον έξυπνο ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Μπορεί να σου γυρίσει «μπούμερανγκ».


Αιγόκερως

Μην μπεις στον «αυτόματο πιλότο» μέσα στη σχέση σου με το κλασικό πρόσχημα των επαγγελματικών, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν «έκτακτες συστολές».


Υδροχόος

Επειδή η θεωρία απέχει απ’ την πράξη, αν διαπιστώνεις πως κάτι που φάνταζε σούπερ δεν βγαίνει επί του πρακτέου, μην επιμείνεις περισσότερο.


Ιχθύες

Μιλώντας από καρδιάς και εκφράζοντας αυτό που αισθάνεσαι στ’ αλήθεια μέσα σου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να «κερδίσεις» τον απέναντι, σύντροφο, φίλο, παιδί.



Πηγή: athensvoice.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html