Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Κατηγορία Ζώδια στις   6:05 π.μ.  |  Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023




Η Σελήνη μετακινείται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και περνά στους Διδύμους, συναντώντας σε θετική όψη την Αφροδίτη. 


Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει σε αυτή την θέση έως τις 27 Ιανουαρίου, κάτι που μας δημιουργεί την αίσθηση της ανεξαρτησίας, ακόμη και αν βρισκόμαστε σε σχέσεις, ή γάμο. Η αλτρουιστική προσέγγιση των συναισθημάτων, μας δημιουργεί μία πιο ανοικτή σκέψη, όπου απουσιάζουν τα  εγωιστικά κίνητρα.


ΚΡΙΟΣ


Το φιλικό σας περιβάλλον ισχυροποιείται και θα χτίσετε νέα όνειρα, ελπίδες και συμμαχίες. Είναι για σας μια καλή θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, όπου σας βάζει σε κάποιες ποιο υγιείς συνθήκες και τα συναισθήματα σας έχουν κατανόηση και εμπιστοσύνη. 


ΤΑΥΡΟΣ


Μία νέα περίοδος ανοίγεται για σας, στον επαγγελματικό, κοινωνικό και συναισθηματικό τομέα. Είναι σίγουρα μία ενδυνάμωση σε ότι θέλετε να στηρίξετε και αυτό σας βγαίνει με πολύ δυναμισμό και θάρρος. Το μόνο που θα προσέξετε είναι, η κυριαρχική διάθεση που έχετε, όπου εδώ είναι μία λεπτή διαχωριστική γραμμή, που δεν πρέπει να παραβλέψετε. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Αφροδίτη στο συμβατό ζώδιο με το δικό σας, θα φέρει ένα άνοιγμα των επαγγελματικών σας σχέσεων, ακόμη και με κάποιες μετακινήσεις, ή καλές συναντήσεις, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την προσωπική σας άνοδο. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Αφροδίτη έως τις 27/1, θα σας βάλει σε μία εγρήγορση σε παλιές και νεότερες εκκρεμότητες στα οικονομικά σας. Είναι η στιγμή που θα αναλύσετε περισσότερο τα συναισθήματα σας, όσο και να σας πονά αυτό, θα έχετε μία σκέψη πιο [ανοικτή] για μία προσωπική σας υπόθεση.


ΛΕΩΝ


Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, γίνεται προστατευτική για την προσωπική σας ζωή. Είναι μία περίοδος που θα νιώσετε καλά με τους άλλους, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες εντάσεις έως τις 27/1.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η Αφροδίτη στο καθημερινό σας πρόγραμμα,  θα φέρει όμορφες επιλογές. Ίσως μάλιστα ασχοληθείτε και με την καλυτέρευση της υγείας σας, αλλά και της εμφάνισης σας. Για τους καλλιτέχνες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, για να νιώσουν ότι προσφέρουν το καλύτερο. 


ΖΥΓΟΣ


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που είναι κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα βρεθεί από σήμερα έως τις 27/1, στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μία πολύ καλή θέση για σας, που σας χαλαρώνει, δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και γαληνεύει τα πάθη σας. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η οικογένεια θα βρεθεί για σας στο συναισθηματικό σας πεδίο, όπου θα φανερωθούν έντονα τα θέματα που αφορούν εσάς σε σχέση με τα πρόσωπα που αποτελούν τις ρίζες σας. Ίσως μάλιστα νιώσετε ασφάλεια στον χώρο σας, ή θελήσετε να τον φροντίσετε και να τον ανακαινίσετε.  


ΤΟΞΟΤΗΣ


Από σήμερα έως τις 27/1, θα διευρύνετε τον κύκλο σας, θα νιώσετε πολύ ανήσυχοι για μία υπόθεση σας και θα ταξιδέψετε, ίσως για οικονομικούς, ή συναισθηματικούς λόγους. Πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα θελήσουν να γεφυρώσουν τις μεταξύ σας σχέσεις.  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η Αφροδίτη αφήνει από σήμερα το δικό σας ζώδιο και προχωρά στο ζώδιο του Υδροχόου. Τα οικονομικά σας θα βοηθηθούν έως τις 27/1, αλλά και τα συναισθήματα σας βρίσκουν φροντίδα και λιμάνι. Ίσως να έχετε μία καλή ευκαιρία σε κάποια αγοραπωλησία, ή πάρετε ένα μπόνους, ή ένα καλό οικονομικό προβάδισμα λόγο της αξίας σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Αφροδίτη από σήμερα έως τις 27/1, θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα σας χαρίζει λάμψη ομορφιά, που θα εκπέμπει εσωτερικά και εξωτερικά. Οι σχέσεις σας γλυκαίνουν, γιατί και εσείς θα έχετε καλή διάθεση, αλλά όλο αυτό θα έχει μία ανατροπή, όταν θα συναντήσει μέσα στον μήνα η Αφροδίτη τον Κρόνο, αλλά και τον Ουρανό, έως τότε, χαρείτε ότι σας αναλογεί.  


ΙΧΘΥΕΣ


Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο, όπου σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και ήρεμους σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια το παρασκήνιο κάποιες φορές είναι πολύ ανατρεπτικό και καλό είναι να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. 



Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html