Έχασε το χέρι της η 26χρονη από την Κρήτη που το εγκλώβισε σε μηχανή του κιμά - «Θα τα καταφέρουμε», δηλώνει ο σύζυγός της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Έχασε το χέρι της η 26χρονη από την Κρήτη που το εγκλώβισε σε μηχανή του κιμά - «Θα τα καταφέρουμε», δηλώνει ο σύζυγός της

Κατηγορία Κρήτη στις   3:20 μ.μ.  |  Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023




«Θα τα καταφέρουμε», δηλώνει με δύναμη ψυχής ο σύζυγος της 26χρονης που έχασε το χέρι της στο τρομακτικό ατύχημα που σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν εγκλωβίστηκε το δεξί χέρι της σε μηχανή του κιμά, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό.


Η 26χρονη κοπέλα εργαζόταν σε κρεοπωλείο στο Ηράκλειο της Κρήτης για πολλά χρόνια, εκεί όπου τελικά έζησε αυτόν τον τρομακτικό εφιάλτη με τη μηχανή του κιμά. Ένα λάθος την ώρα του χειρισμού, προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του δεξί χεριού της.


«Εγώ ήμουν στη δουλειά και με πήρανε και πήγα εκεί κι ήτανε στη μηχανή μέσα η χέρα της. Κόψανε τη μηχανή, αλλά δεν μπορούσανε να βγάλουνε το χέρι και πήρανε τη μηχανή στο νοσοκομείο. Έχει ακρωτηριαστεί το χέρι της, το έχει χάσει, αυτό μου είπαν οι γιατροί επειδή δεν μ’ αφήνουνε να μπω μέσα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο σύζυγός της.


«Χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ μαζί με το ΕΚΑΒ να μεταφερθεί επειγόντως στο ΠΑΓΝΗ ώστε να απεγκλωβιστεί το χέρι» δήλωσε από τη μεριά του ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Νεκτάριος Μωυσάκης.




Για το θέμα μίλησε και ο καθηγητής πνευμονολογίας και διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΑΓΝΗ, Νίκος Τζανάκης, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της. 


«Φυσικά η ολοκλήρωση της φροντίδας της θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε με το μικρότερο βαθμό αναπηρίας , για αυτή την εξαιρετικά επώδυνη κατάσταση» είπε ο κ. Τζανάκης.


Έχει τρία παιδιά


Ο σύζυγος της 26χρονης της έχει σταθεί βράχος από την πρώτη στιγμή. Τόσο για την ίδια όσο και για τα 3 παιδιά που έχουν μαζί, 11, 8 και 2 ετών. «Φτάνει που σώθηκε», δηλώνει στο Star.


«Εντάξει, καλά είναι, όπως το πάρει κανείς, ένα κομμάτι από το σώμα της έχει φύγει, εντάξει πώς να το πάρει; Εγώ δε φοβάμαι. Μπορώ εγώ να τα κάνω όλα, θα ζοριστούμε λίγο, αλλά εντάξει θα περάσει. Εμείς είμαστε με τη γυναίκα μου τώρα από 14 χρονών την έχω πάρει κι είμαι δα 30 χρόνων» δήλωσε ο σύζυγός της.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html