Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Κατηγορία Ζώδια στις   5:30 π.μ.  |  Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023




Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;


Κριός

Η σημερινή όψη Ήλιου – Δία σε βοηθά να δεις τη φωτεινή πλευρά μιας κατάστασης. Δεδομένου ότι ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι φυσικό να νιώθεις αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Η σκέψη σου είναι ανοιχτή, βοηθώντας σε να αποκτάς προοπτική, ιδιαίτερα σε μια φιλία ή έναν μακροπρόθεσμο στόχο. Η επιθυμία να απελευθερωθείς από μια περιοριστική κατάσταση ή νοοτροπία είναι έντονη τώρα. Η δικτύωση μπορεί να είναι επωφελής. Τώρα μπορείς και λύνεις τα προβλήματα ευκολότερα.


Ταύρος

Το να ανταποδίδεις ή να υποστηρίζεις άλλους μπορεί να σε ανταμείψει σήμερα. Ο Ήλιος στην κορυφή του ηλιακού χάρτη σου λαμβάνει μια ώθηση από τον Δία στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Αυτό σου δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείς, να ασχοληθείς με την επίλυση προβλημάτων που σε απασχολούν, να ακούσεις τη διαίσθησή σου, αλλά και να αφήσεις την εμπειρία σου να σε καθοδηγήσει. Η δουλειά ή οι καλές πράξεις που έχεις κάνει στο παρελθόν μπορεί να αποδώσουν καρπούς τώρα. Αν και μπορεί να έχεις κάποιες αμφιβολίες για ένα σχέδιο, γενικά αισθάνεσαι πιο ζωντανή και αισιόδοξη.


Δίδυμοι

Ο Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν μια αρμονική όψη αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου. Το να βοηθάς άλλους ή να μαθαίνεις νέα πράγματα μπορεί να είναι απίστευτα ευχάριστο τώρα. Αφιερώνεις χρόνο για να εξερευνήσεις ένα θέμα πιο βαθιά. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι νέο. Μπορεί να υπάρχει κάποιος δισταγμός να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες, αλλά μπορείς να σημειώσεις πρόοδο σε βασικούς τομείς της ζωής σου ιδιαίτερα με τη μάθηση, τη δικτύωση, τα νομικά θέματα, τις φιλίες, καθώς και με τα όνειρα και τους στόχους σου.


Καρκίνος

Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για σύνδεση, συνομιλία ή στήριξη, αλλά και για επίλυση προβλημάτων σήμερα με μια διέλευση Ήλιου – Δία. Μπορεί επίσης να μάθεις κάτι πολύτιμο μέσω έρευνας που έχει να κάνει με την καριέρα σου, με τον σύντροφο ή τον εαυτό σου. Έχεις το μέλλον στο μυαλό σου και είσαι πιο ενθουσιασμένη με νέες πρωτοβουλίες. Φρέσκα ξεκινήματα διευκολύνονται καθώς τα μπλοκαρίσματα φεύγουν. Η αισιοδοξία κυριαρχεί και ξεπερνά τα μικρά προβλήματα σήμερα.



Λέων

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Δία μπορεί να σε βρει ενθουσιασμένη με τα σχέδιά σου. Προσπαθείς να κάνεις πρόοδο, να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Οι άνθρωποι έχουν χρήσιμα ή εμπνευσμένα πράγματα να μοιραστούν μαζί σου. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να είσαι κοντά με τους άλλους, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες χαρούμενες και ενθαρρυντικές ανταλλαγές. Οι ενέργειες τείνουν να ευνοούν τα νέα ξεκινήματα. Οι στενές σχέσεις και οι συνεργασίες επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από τη μεγαλύτερη διαδραστικότητα και τη διαφάνεια.


Παρθένος

Με τον Ήλιο και τον Δία σήμερα σε αρμονία η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και θετική. Η εστίαση σε δραστηριότητες που βοηθούν στην προώθηση των πρακτικών στόχων σου μπορεί να είναι χρήσιμη και καρποφόρα. Ίσως υπάρξουν βελτιώσεις σε μια σχέση, αλλά και στη δουλειά. Οι στενές σχέσεις μπορεί να ανοίξουν και μπορεί να καταλήξεις σε μια ευχάριστη συμφωνία με κάποιον. Η λήψη μιας νέας και ανοιχτής προσέγγισης στη ζωή είναι το κλειδί για τα οφέλη αυτήν τη στιγμή.


Ζυγός

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Δία ενθαρρύνει ζεστές, χαρούμενες ανταλλαγές με άλλους που ανεβάζουν τη διάθεση σου. Μπορεί να έχεις έμπνευση τώρα. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να γιορτάσεις κι αν δεν είναι προφανής ο λόγος το πιο πιθανό είναι να βρεις τελικά. Θέλεις να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα, να φρεσκάρεις τον ρομαντικό τομέα, να δώσεις νέα πνοή στη δημιουργικότητά σου. Οι αλληλεπιδράσεις σου είναι θετικές. Αναζητάς την ανάπτυξη, τη βελτίωση και το νόημα στη ζωή σου.


Σκορπιός

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Δία σε ξεσηκώνει για να βάλεις περισσότερο συναίσθημα και ενέργεια στη ζωή στο σπίτι και στην εργασία. Μπορεί να δεχτείς τη βοήθεια κάποιου ή να αφήσεις μνησικακίες πίσω σου και να νιώσεις καλύτερα για το μέλλον σου. Η ζωή στο σπίτι είναι ικανοποιητική καθώς προσπαθείς να τη βελτιώσεις αντί να εστιάσεις στα ελαττώματα. Στόχος είναι να ακολουθήσεις το ένστικτο σου σχετικά με τα έργα και τις προσπάθειες σου. Το φρέσκο ξεκίνημα είναι σωστό και νιώθεις αισιοδοξία για αυτό.


Τοξότης

Ο Ήλιος εναρμονίζεται με τον Δία σήμερα και η θετική σου διάθεση ανοίγει δυνατότητες και φέρνει ευκαιρίες για δημιουργικά έργα και κοντινές σχέσεις. Αν και να μηνύματα είναι μπερδεμένα σήμερα, εσύ νιώθεις αισιόδοξη για το παρακάτω. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στη μάθηση, στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και στις νέες γνωριμίες. Μπορεί να συνδεθείς με κάποιον ή μια πρωτότυπη ιδέα να σε ωφελήσει.


Αιγόκερος

Νιώθεις πιο αισιόδοξη και πιο ανάλαφρη σήμερα. Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Δία ανοίγεις το μυαλό σου και αναζητάς τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης. Μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση ολοκλήρωσης και αισιοδοξίας στα επαγγελματικά και μια ισχυρότερη αίσθηση σύνδεσης στην προσωπική σου ζωή. Το να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να απολαύσεις την ηρεμία και την ησυχία, τώρα αποδεικνύεται ευεργετικό. Στόχος σου είναι να είσαι στην κορυφή των πραγμάτων ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο.


Υδροχόος

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Δία προσθέτει μια υγιή δόση ενθουσιασμού και αυτοπεποίθησης στη ζωή σου. Φαίνεται ότι υπάρχουν λιγότερα εμπόδια πια και μια νέα αρχή θα μπορούσε να γίνει τώρα. Η επίλυση ενός προβλήματος τώρα θα σε κάνει να νιώθεις πιο ελεύθερη και ελαφρύτερη. Υπάρχει ζεστή και φιλική ενέργεια στη ζωή σου και είσαι σε επαφή με την καρδιά σου. Οι άνθρωποι εκτιμούν την άποψη και την παρέα σου. Είσαι σε καλή φάση για να εκφραστείς δημιουργικά, να μάθεις κάτι καινούριο, να αναπτύξεις τις ιδέες σου, να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι ή να ασχοληθείς με ένα έργο.


Ιχθείς

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Δία σου δίνει μια θετική και πρακτική εστίαση. Μπορεί να είναι μια μέρα για να αποκαλύψεις έναν πόρο ή μια πληροφορία που σε ωφελεί. Εφαρμόζεις τη σοφία, τη διαίσθηση και την εμπειρία σου. Οι σημερινές βελτιώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Νιώθεις πιο δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα ή να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Αυτή είναι επίσης μια καλή μέρα για επαγγελματικές ιδέες που φέρνουν χρήματα.



Πηγή: tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html