Κακοκαιρία: Έφτασαν τα πρώτα χιόνια για το 2023 – Φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Κακοκαιρία: Έφτασαν τα πρώτα χιόνια για το 2023 – Φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα

Κατηγορία Κακοκαιρία στις   10:14 μ.μ.  |  Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023


Και όσοι πίστευαν, ή και ήλπιζαν, ότι φέτος δε θα χειμωνιάσει ποτέ, ήρθε η ώρα να βγάλουν τα πιο χοντρά ρούχα από τη ντουλάπα τους. Το νέο κύμα κακοκαιρίας, που ήδη περνά από αρκετές περιοχές και αναμένεται να επεκταθεί σε μεγάλο μέρος της χώρας μας, φέρνει μαζί του και τα πρώτα χιόνια για το 2023. 


Εικόνες που δημοσιεύονται στο Forecast Weather Greece, αλλά και στο snowreport, δείχνουν ότι η κακοκαιρία σιγά – σιγά έφερε και τα πρώτα χιόνια, κυρίως στις ορεινές περιοχές της χώρας. Καλάβρυτα, Παρνασσός, Μαίναλο, Βασιλίτσα, Πισοδέρι και Καϊμακτσαλάν έχουν «ντυθεί στα λευκά». Ωστόσο, δεν έχουν ανοίξει ακόμα όλα τα χιονοδρομικά.


Δείτε φωτογραφίες: 

    

Βροχές και προβλήματα στην Αττική 

Την ίδια ώρα, το κύμα κακοκαιρίας έχει «χτυπήσει» και στην Αττική δημιουργώντας προβλήματα. Όπως είχαν προβλέψει η μετεωρολόγοι, ο καιρός την Τρίτη έφερε μαζί του καταιγίδες, ενώ υπάρχουν και δυνατοί άνεμοι τόσο στην Αττική όσο και σε άλλες περιοχές. Λόγω της κακοκαιρίας έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. 

 

Δείτε εδώ την κίνηση της κακοκαιρίας:


Τα φαινόμενα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικά χαλαζοπτώσεις τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο και μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες τα Δωδεκάνησα ενώ πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.


Πηγή: newsit.gr 


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html