Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της πήραν 20.000 ευρώ – «Σκότωσα άνθρωπο σε τροχαίο» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της πήραν 20.000 ευρώ – «Σκότωσα άνθρωπο σε τροχαίο»

Κατηγορία Πάτρα στις   1:20 μ.μ.  |  Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023




Μια νέα τηλεφωνική απάτη με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα καταγράφηκε στην Πάτρα, όταν δέχθηκε τηλέφωνο από έναν που προσποιήθηκε τον εγγονό της, ο οποίος της είπε ότι σκότωσε έναν αλλοδαπό σε τροχαίο και χρειάζεται χρήματα για την αστυνομία.


Σύμφωνα με το tempo24.news, το τηλέφωνο της 85χρονης γυναίκας που μένει στην οδό Θερμοπυλών στην Πάτρα χτύπησε σήμερα Πέμπτη (26.1.2023) και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άνδρας που υποδυόταν τον εγγονό της ώστε να της εξιστορήσει το σενάριο της απάτης.


Ο νεαρός άνδρας της είπε ότι σκότωσε έναν αλλοδαπό σε τροχαίο ατύχημα και για να ελευθερωθεί από την Αστυνομία πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 20.000 ευρώ. Αμέσως, η 85χρονη έτρεξε στην τράπεζα, έκανε ανάληψη το μεγάλο ποσό και όταν οι επιτήδειοι επικοινώνησαν ξανά μαζί της, της είπαν να τα βάλει σε μια σακούλα και να τα αφήσει «στον μεσαίο κάδο» μεταξύ των τριών που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι της.


Τα λεφτά «έκαναν φτερά» και όταν η 85χρονη κατάλαβε τι είχε συμβεί, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό τους.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html