Πάνω από 2 εκατ. ευρώ με κτήμα και ακίνητα: Αυτή ήταν η τεράστια περιουσία του Νίκου Ξανθόπουλου - Τα 5 πρόσωπα που τον κληρονομούν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ με κτήμα και ακίνητα: Αυτή ήταν η τεράστια περιουσία του Νίκου Ξανθόπουλου - Τα 5 πρόσωπα που τον κληρονομούν

Κατηγορία Lifestyle στις   3:10 μ.μ.  |  Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023




Η απόφαση που πήρε λίγο προτού αφήσει την τελευταία του πνοή


Ένας ακόμη σπουδαίος του ελληνικού κινηματογράφου δεν είναι πια μαζί μας, με τον Νίκο Ξανθόπουλο να πεθαίνει προ ημερών σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας ένα σπουδαίο έργο πίσω του.


Ο αγαπημένος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή, ωστόσο νωρίτερα φαίνεται πως είχε φροντίσει να τακτοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Ο ίδιος, άλλωστε, έζησε εξαιρετικές εποχές του κινηματογράφου και κατάφερε, με τη σειρά του, να δημιουργήσει ένα αρκετά ισχυρό κομπόδεμα.



Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», η περιουσία του φτάνει περίπου τα δύο εκατομμύρια ευρώ, έχοντας στην κατοχή του παράλληλα ακίνητα, αλλά κι ένα κτήμα στην Παιανία. Η απόφασή του, δε, ήταν να τη μοιράσει σε αρκετά πρόσωπα.


Όπως τονίζει το περιοδικό, η περιουσία του αυτή αναμένεται να μοιραστεί σε πέντε αγαπημένα του πρόσωπα. Σύντομα, φυσικά, θα γίνει γνωστό με λεπτομέρειες το τι αφήνει στο καθένα εξ αυτών, αν και η κύρια κληρονομιά είναι αυτή, που ο κόσμος δεν πρόκειται να ξεχάσει από «το παιδί του λαού».





Συγκίνηση για τον Νίκο Ξανθόπουλο - Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Νίκου Ξανθόπουλου, σε ηλικία 89 ετών. Το «παιδί του λαού» έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Κυριακής 22/1.


Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του αγαπημένου ηθοποιού;

Σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε δώσει εντολή στα παιδιά του να ταφεί, δίπλα από το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι εύκολο να γίνει, καθώς ο νόμος δεν το επιτρέπει και χρειάζονται ειδικές άδειες από την οικεία μητρόπολη και τον δήμο.


Από την άλλη, η υγεία της πολυαγαπημένης του συζύγου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κωλυσιεργία στα διαδικαστικά θέματα της ταφής, ούτε για δεύτερες σκέψεις.


Έτσι, η οικογένεια προσανατολίζεται και στο ενδεχόμενο της αποτέφρωσης, κάτι που θα γίνει γνωστό την ίδια μέρα της πολιτικής κηδείας, που θα γίνει την Τρίτη 24/1 στο Α’ Νεκροταφείο. Η κλονισμένη υγεία της Εριφύλης είναι, άλλωστε, και ο λόγος που ο μεγάλος ηθοποιός και τραγουδιστής δεν θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.


Πηγή: Athensmagazine.gr:


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html