Αεροδιακομιδή παιδιών 2 και 3,5 ετών στην Αθήνα με αναπνευστικά προβλήματα λόγω γρίπης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Αεροδιακομιδή παιδιών 2 και 3,5 ετών στην Αθήνα με αναπνευστικά προβλήματα λόγω γρίπης

Κατηγορία Υγεία στις   7:25 μ.μ.  |  Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023
Και η αδερφούλα, ηλικίας 2 ετών, του παιδιού που νωρίτερα έγινε αεροδιακομιδή στην Αθήνα, μεταφέρεται με πνευμονία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κοζάνης.


Και το 2χρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν με σοβαρά συμπτώματα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.


Υπενθυμίζεται ότι το αδερφάκι της μικρούλας, διακομίστηκε με αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα και στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, με αναπνευστικά προβλήματα λόγω γρίπης.


Βίντεο του kozanimedia από την αεροδιακομιδή του αγοριού:
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Σιόλο, το τρίχρονο αγόρι προσήλθε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα με αναπνευστική δυσχέρεια, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση του επιδεινώθηκε. Οι γιατροί διασωλήνωσαν το αγόρι και λόγω της κατάστασής του αποφασίστηκε η διακομιδή του σε Παιδιατρική ΜΕΘ.


Ο κ. Σιόλος δήλωσε λόγω πληρότητας των κρεβατιών στη Θεσσαλονίκη, οι γιατροί απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας κι έπειτα από συνεννόηση αποφασίστηκε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.


Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία εντατικολόγου και παιδιάτρου του νοσοκομείου Κοζάνης, μετέφερε το αγόρι στο αεροδρόμιο της πόλης, όπου περίμενε το αεροσκάφος της ΠΑ, στο οποίο επέβαινε γιατρός για τη μεταφορά του τρίχρονου στην Αθήνα.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html