Γιος καταδικασμένου για τη 17Ν ο ένας από τους 7 συλληφθέντες στη Πάτρα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Γιος καταδικασμένου για τη 17Ν ο ένας από τους 7 συλληφθέντες στη Πάτρα

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   11:30 μ.μ.  |  Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023




Γιος του καταδικασμένου μέλους «Σ» της 17Ν ένας από τους 7 συλληφθέντες για σειρά από ένοπλες ληστείες στη Πάτρα.


Μια πάρα πολύ μεγάλη και σοβαρή υπόθεση εκτυλίσσεται στην Πάτρα, μετά τη σύλληψη 7 ατόμων, που κατηγορούνται για ληστείες, καθώς ο ένας από αυτούς είναι ο γιος καταδικασμένου μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης της 17 Νοέμβρη.


Επτά άτομα, έξι άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από τις πρωϊνές ώρες της Τετάρτης.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε σειρά ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών και των ΕΛΤΑ, αλλά και σε σούπερ μάρκετ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.


Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά, περίπου 250 γραμμάρια του ισχυρού εκρηκτικού C4 και ένας πυροκροτητής, υλικά μεταμφιέσεως, ασύρματοι και 2.150 ευρώ.


Εντοπίστηκαν, επίσης, τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης και 18 κιλά του ναρκωτικού σε αποξηραμένη μορφή, όπως και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα αποσταλούν για ανάλυση του περιεχομένου τους στη διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους συλληφθέντες είναι γιος του «Σ» της 17Ν. Ο 57χρονος σήμερα πατέρας του είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση, σε ληστεία και έκρηξη. 



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html