Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Κατηγορία Ζώδια στις   6:30 π.μ.  |  Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023




Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και ενεργοποιεί μία μυστηριακή μέρα, με πολύ παρασκήνιο, έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Στις 17.17 η Σελήνη δέχεται την αντίθεση του Ουρανού, μία στιγμή που θέλει προσοχή, γιατί τα ξαφνικά γεγονότα έχουν την τιμητική τους.


Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά



ΚΡΙΟΣ


Για σας τους Κριούς, οικονομικές υποθέσεις σας γεμίζουν με ένταση, ενώ αν έχετε σκεφτεί να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στην προσωπική σας ζωή, δεν θα υπάρξει μετά ηρεμία και γαλήνη. 


ΤΑΥΡΟΣ


Η Σελήνη ενεργοποιεί την προσωπική σας ζωή, και δυστυχώς δεν είναι διατεθειμένη να ενώσει καταστάσεις, γιατί οι καταστάσεις έχουν μαζευτεί επικίνδυνα και δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε με ηρεμία. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Είναι πολύ καλή μέρα για να ανακαλύψετε τα κακώς κείμενα μιας κατάστασης, μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Από την άλλη, πολύ πιθανόν να σας επηρεάσει έντονα μία συναισθηματική υπόθεση, που θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Για σας τους Καρκίνους η μέρα σας θα έχει πολλές προσωπικές αναφορές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να βρίσκονται σε μία μέρα κρίσης και έντονων προβληματισμών.


ΛΕΩΝ


Για σας τους Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε οικογενειακές υποθέσεις. Είναι πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν άτομα, που μέχρι σήμερα σας στήριζαν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, θέλει να σας δημιουργήσει έντονο προβληματισμό για κάποιες υποθέσεις σας. Ένα νομικό θέμα, μία μετακίνηση, μία σπουδή, είναι κάποια από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Βέβαια η μέρα δεν είναι κατάλληλη, ούτε προεξοφλεί την επιτυχία που περιμένετε. 


ΖΥΓΟΣ


Οικονομικές ανησυχίες θα έχετε σήμερα και ίσως να σας προβληματίσουν οι συμπεριφορές ατόμων από το παρελθόν. Επίσης, ένα συναισθηματικό θέμα θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αν δεν προσέξετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, μία στιγμή άβολη για σας, όπου μπορεί να σας δημιουργήσει ξαφνικά γεγονότα, εντάσεις και κακές σχέσεις με τους άλλους. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Για σας τους Τοξότες η μέρα αυτή θέλει προσοχή, γιατί κάποιες ανατροπές θα σας γεμίσουν με νεύρα και άγχος. Πολύ πιθανόν να σας απογοητεύσουν κάποια άτομα, που έχετε μαζί τους εξάρτιση, συναισθηματική ή οικονομική. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Κάποια σχέδια που έχετε κάνει σήμερα θα ανατραπούν, αλλά το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί περισσότερο, από τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Ίσως ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα περάσει κάποια συναισθηματική κρίση, που θα επηρεάσει κι εσάς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, νιώθετε ότι η υπομονή σας έχει εξαντληθεί για κάποια θέματα που αφορούν την οικογένεια, αλλά και την καριέρα. Είναι ίσως από τις πιο δυσκολονόητες μέρες του Γενάρη για σας, μαζί με το Σαββατοκύριακο που πέρασε.


ΙΧΘΥΕΣ


Έντονη μέρα, με την τάση να αναζητάτε την αλήθεια μέσα από την επαφή σας με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Ίσως κάνετε κάποια μετακίνηση, που θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και πιθανόν απογοητεύσεις.



Πηγή: thepressroom.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html