Αναβίωσε υπόθεση βιασμού ανήλικης από δήθεν μέντιουμ – 15 έτη κάθειρξη σε 56χρονο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Αναβίωσε υπόθεση βιασμού ανήλικης από δήθεν μέντιουμ – 15 έτη κάθειρξη σε 56χρονο

Κατηγορία Ρόδος στις   5:40 μ.μ.  |  Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023


Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου στη Ρόδο αναβίωσε υπόθεση με κατηγορούμενο έναν 56χρονο. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για βιασμό ανήλικης και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών.


Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο στη Ρόδο καταδίκασε τον 56χρονο, κρίνοντάς τον ένοχο για βιασμό, όπως και πρωτοδίκως και του επέβαλε την ίδια ποινή. Η έρευνα σε βάρος του 56χρονου, ξεκίνησε στις 13 Ιουνίου 2016, όταν η ανήλικη, συνοδευόμενη από την μητέρα της, κατήγγειλε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ότι την εξανάγκασε δια της βίας σε σεξουαλική πράξη στο σπίτι του, στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη.


Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η ανήλικη φέρεται συγκεκριμένα να είχε γνωρίσει τον 56χρονο μέσω μίας φίλης της και να πήγαινε συχνά εκεί, προκειμένου να της προβλέπει το μέλλον, καθώς ο άνδρας παρίστανε τον μέντιουμ!


Ο 56χρονος, όπως καταγγέλθηκε, την προσκάλεσε ένα βράδυ στο σπίτι του και εκεί αφού της πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί, η ανήλικη υποστηρίζει, ότι έχασε τις αισθήσεις της.


Πιθανολογεί, συγκεκριμένα, ότι ο 56χρονος είχε ρίξει στο ποτό της κάποια ουσία και όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι ήταν χωρίς παντελόνι και βρισκόταν από πάνω της, προσπαθώντας να τη βιάσει.


Η ανήλικη αποκάλυψε ότι προσπάθησε να τον απωθήσει, αλλά εκείνος την έπιασε από τον λαιμό, την απείλησε και την βίασε. 


Ρόδος: «Η ανήλικη ήταν εκείνη που προκάλεσε την ερωτική συνεύρεση»

Απολογούμενος ο 56χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζονται, υποστηρίζοντας ότι την επίμαχη ημέρα είχε λάβει αντιβιοτική αγωγή γιατί είχε εγχειριστεί στο πόδι, έφερε ράμματα από εγχείρηση και ότι είχε κάνει χρήση αλκοόλ, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε πλήρεις τις αισθήσεις του.


Υποστήριξε μάλιστα ότι η ανήλικη ήταν εκείνη που προκάλεσε την ερωτική τους συνεύρεση, πως είναι σεξουαλικά ανίκανος και τελούσε ουσιαστικά σε αφασία και δεν θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί!


Πιο συγκεκριμένα, ο 56χρονος διατείνεται ότι «έλεγε τα χαρτιά…», προβλέποντας το μέλλον, έναντι αμοιβής ύψους 5 ευρώ και ότι η ανήλικη τον επισκεπτόταν ακατάλληλες ώρες ακόμη και μεταμεσονύχτιες, προκειμένου να την βοηθήσει να επανασυνδεθεί με έναν άνδρα με τον οποίο είχε σχέση.


Ισχυρίστηκε ακόμη ότι του είχε πει πως ήταν 22 ετών και δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη κι ότι τον απειλούσε ότι αν δεν την βοηθούσε να τα ξαναβρεί με τον σύντροφό της θα του έκανε κακό. 


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html