Θεσσαλονίκη: Πώς προσπάθησαν να αρπάξουν 12χρονο μαθητή – Τι λέει η διευθύντρια του σχολείου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Πώς προσπάθησαν να αρπάξουν 12χρονο μαθητή – Τι λέει η διευθύντρια του σχολείου

Κατηγορία Θεσσαλονίκη στις   6:33 μ.μ.  |  Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023




Σοκάρει η καταγγελία 12χρονου μαθητή από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι προσπάθησαν να τον αρπάξουν στη μέση του δρόμου.


Η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτα Αναστασάκου, στο οποίο είναι μαθητής ο 12χρονος, μιλάει στο newsit.gr και αναφέρει όσα της είπε η οικογένεια του: «Το παιδί σχόλασε και επειδή είναι μεγάλο και έχει υπεύθυνη δήλωση, αποχώρησε μόνο του. Συνήθως τον παίρνει ο παππούς, αλλά χθες επειδή έβρεχε του είπε η μαμά να γυρίσει μόνος του.


Ο μαθητής αποχώρησε μαζί με συμμαθητές του από το σχολείο, όμως στη συνέχεια χωρίστηκαν. Και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. Τότε σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με τρεις, μάλλον Ρομά, ο ένας από αυτούς βγήκε και άρχισε να τρέχει από πίσω του και να τον κυνηγάει. Το παιδί τρόμαξε και άρχισε να τρέχει. Είδε έναν καλοντυμένο κύριο που μιλούσε στο τηλέφωνο και το παιδί ζήτησε βοήθεια. Συνέχισε να τρέχει και ζήτησε βοήθεια από έναν άλλον κύριο, ο οποίος τον πήγε έως την πολυκατοικία. Οι γονείς έχουν καταγγείλει το περιστατικό και έχουν δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Η μητέρα, μου είπε ότι το παιδί έτρεχε και φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”, φοβήθηκε πολύ και είχε λαχανιάσει».


Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει ενημερωθεί από τη διεύθυνση του σχολείου, τόσο η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, όσο και όλοι οι γονείς με sms, καθώς έχει προκληθεί τεράστια αναστάτωση.





Πατέρας ενός μαθητή του σχολείου αναφέρει στο newsit.gr: «Σήμερα ενημερώθηκα από τη γυναίκα μου ότι έγινε απόπειρα απαγωγής. Έχουμε συγκλονιστεί και προσπαθούμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας από τέτοια πράγματα. Θα είναι καλό και η αστυνομία να κάνει σωστά τη δουλειά της, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα».


Παππούς άλλου μαθητή ανέφερε: «Άκουσα ότι ο παππούς ενός παιδιού δεν ήρθε να το πάρει και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν και θέλησαν να αρπάξουν το παιδί. Έχουμε φοβηθεί».


Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html