Οι Pyramidos «ξαναχτυπούν» και ερμηνεύουν το «Δεν ξανακάνω φυλακή» (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Οι Pyramidos «ξαναχτυπούν» και ερμηνεύουν το «Δεν ξανακάνω φυλακή» (βίντεο)

Κατηγορία Viral στις   12:50 μ.μ.  |  Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022




Το ιαπωνικό συγκρότημα Pyramidos είναι γνωστό στην Ελλάδα από τα βίντεο στο Youtube. Έχει διασκευάσει μεταξύ άλλων τα «Καγκέλια» και τον «Ικαριώτικο»


Το ιαπωνικό boy band "Pyramidos" ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής διασκεύασε ένα άλλο κλασικό ελληνικό τραγούδι με τίτλο «Δε ξανακάνω Φυλάκη».


Το συγκρότημα έγινε διάσημο στην ελληνική ψυχαγωγική σκηνή όταν άρχισε να διασκευάζει παραδοσιακά ελληνικά λαϊκά τραγούδια, τα οποία βρήκαν αμέσως απήχηση στο ελληνικό κοινό. Επισκέφθηκαν μάλιστα την Ελλάδα και έδωσαν κάποιες ζωντανές εμφανίσεις.



Ο τραγουδιστής, ντυμένος με το γνωστό μπλε και χρυσό ριγέ σακάκι του, προσφέρει άλλη μια ροκ εμφάνιση με την τελευταία διασκευή του τραγουδιού του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου.


Για την ακρίβεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, ο κιθαρίστας της μπάντας, Rodehihi, παίζει όλα τα όργανα σε ένα μοναδικό «one man show». Ρυθμός στα τύμπανα, σταθερότητα στο μπάσο και δεξιοτεχνία στην ηλεκτρική κιθάρα.


Στο παρελθόν, έχουν διασκευάσει τραγούδια όπως τα «Καγκέλια», «Ικαριώτικος» και «Μπήκαν τα γίδια στο Μαντρί» κερδίζοντας ένα σεβαστό κοινό στην Ελλάδα. Οι Pyramidos ειδικεύονται σε τραγούδια που προέρχονται από ένα κράμα έθνικ, λαϊκών και τσιγγάνικων ασμάτων.



Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html