Προειδοποίηση Αρναούτογλου για την κακοκαιρία GAIA: «Προσοχή στους σφοδρούς ανέμους» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για την κακοκαιρία GAIA: «Προσοχή στους σφοδρούς ανέμους»

Κατηγορία Κακοκαιρία στις   11:44 μ.μ.  |  Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022


Σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο καιρού για την νέα κακοκαιρία με το όνομα GAIA, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για ισχυρούς ανέμους.


«Μεγάλη προσοχή στους σφοδρούς κατά τόπους νότιους -νοτιοανατολικούς ανέμους και στις ακτές της βόρειας Ελλάδας από απόψε το βράδυ μέχρι και το ξημέρωμα της Κυριακής», προειδοποιεί στην ανάρτηση που έκανε ο έμπειρος προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου.


Κάνει λόγο επίσης και για σημαντικά ύψη κύματος που σύμφωνα με την εκτίμησή του θα φτάσουν έως και τα 3,5 μέτρα στις ακτές της ανατολική Μακεδονίας και της Θράκης.


Αναλυτική η ανάρτηση του:


«ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ - ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!


Σύμφωνα με το μοντέλο κυματισμού του poseidon.hcmr.gr, το σημαντικό ύψος κύματος αναμένεται να ξεπεράσει τα 2-2,5 μέτρα στις ακτές του Θερμαϊκού και της Χαλκιδικής και τα 3 με 3,5 μέτρα στις ακτές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης!!!


Κατά την ταπεινή μου άποψη για καλό και για κακό οι ιδιοκτήτες μικρών σκαφών που ελλιμενίζονται σε λιμάνια και όρμους των παραπάνω θαλάσσιων περιοχών να μεριμνήσουν άμεσα για την ασφάλεια των σκαφών τους. Συνιστάται, επίσης, να αποφεύγεται ο απόπλους κάθε μικρού σκάφους μέχρι βελτίωσης των δυσμενών καιρικών συνθηκών».




Πηγή: dikaiologitika.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html