Παραλίγο να πνιγεί από ένα κομμάτι σουβλάκι μπροστά στα παιδιά της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Παραλίγο να πνιγεί από ένα κομμάτι σουβλάκι μπροστά στα παιδιά της

Κατηγορία Κρήτη στις   10:40 μ.μ.  |  Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022




Η γυναίκα μπήκε με την οικογένειά της, σε σουβλατζίδικο στα Χανιά και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της. «Πάγωσαν» όλοι στο κατάστημα όταν την είδαν να χάνει τις αισθήσεις της…


Η παραμονή των φετινών Χριστουγέννων θα μείνει αξέχαστη στην ίδια, στα δύο της παιδιά και σε όσους ήταν μέσα στο σουβλατζίδικο στα Χανιά, χθες το μεσημέρι. Η γυναίκα άρχισε να τρώει με την οικογένειά της, όταν ξαφνικά ένα κομμάτι κρέας στάθηκε στο λαιμό της και η ίδια κατέρρευσε. Ευτυχώς οι πρώτες βοήθειες απέδωσαν και η 40χρονη συνήλθε. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ήταν ψύχραιμη και έφτασε στο σημείο να τους κάνει πλάκα. Οι καρδιές όλων είχαν πάει στη θέση τους.


Άγιο είχε μια γυναίκα περίπου 40 ετών στα Χανιά, όταν το μεσημέρι του Σαββάτου, παραμονή των Χριστουγέννων, παραλίγο να πνιγεί, τρώγοντας σουβλάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα καθόταν με την οικογένειά της, σε γνωστό σουβλατζίδικο στα Χανιά, όταν κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στραβοκατάπιε, έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.


Στο μαγαζί εστίασης βρισκόταν με τα 2 της παιδιά, τα οποία υπέστησαν σοκ, με τους πελάτες και το προσωπικό του καταστήματος να σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες. Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα του συμβάντος, μίλησαν στο zarpanews.gr και τόνισαν για τα όσα έγιναν:


«Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Εκεί που έτρωγε, ξαφνικά λιποθύμησε. Δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον. Ευτυχώς κατάφεραν να την επαναφέρουν άμεσα. Τα παιδιά της έζησαν την φρίκη. Την είδαν να πνίγεται μπροστά τους, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα» είπε 17χρονη.


Στο ίδιο μέρος βρέθηκαν και άλλοι πολίτες, που ήρθαν στα Χανιά, για να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Είμαστε σε σοκ! Το αστείο είναι, ότι η γυναίκα όταν συνήλθε δε θυμόταν τίποτα. Μάλιστα, γελούσε με τους περίοικους και είπε, γιατί δεν την τράβηξαν βίντεο, να έχει να το θυμάται. Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον για περίπου 1 λεπτό!» τόνισε 50χρονος πατέρας.


Ευτυχώς, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Δεν κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αφού η ίδια η γυναίκα δε θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μια ανάλογη περιπέτεια έζησε και γυναίκα σε σουβλατζίδικο στην Κοζάνη. Στη δική της περίπτωση, σωτήρας ήταν ένας αστυνομικός.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html