Μεγάλη η στεναχώρια στο Χαλκιόπουλο για τον αδικοχαμένο κυνηγό - «Έκλεισαν δυο σπίτια» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλη η στεναχώρια στο Χαλκιόπουλο για τον αδικοχαμένο κυνηγό - «Έκλεισαν δυο σπίτια»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   8:10 π.μ.  |  Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022




Βαριά είναι απόψε η ατμόσφαιρα, μεγάλη η στεναχώρια στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου. Στην άλλοτε πρωτεύουσα του δήμου Ινάχου κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μια νέα τραγωδία σημάδεψε το χωριό.


Ένας 60χρονος συγχωριανός  έχασε τη ζωή του σε κυνήγι, ένας άλλος συγχωριανός συνελήφθη για το δυστύχημα και σε βάρος του σχηματίστηκε (απο το Α.Τ. Εμπεσού) δικογραφία για «ανθρωποκτονία από αμέλεια»


Αγαπητά πρόσωπα στην τοπική κοινωνία και τα δύο, ο αδικοχαμένος ήταν κτηνοτρόφος ενώ o 48χρονος γνωστός επαγγελματίας όλης της ευρύτερης περιοχής.


Ο Άγγελος Κερώσης θα κηδευτεί αύριο και η θλίψη είναι μεγάλη. Στα καφενεία του χωριού οι κουβέντες είναι χαμηλόφωνες, τα «πως» και τα «γιατί» της τραγωδίας το θέμα συζήτησης.


Όλοι λένε πως «έκλεισαν δυο σπίτια» αλλά η κουβέντα πάει στο κυνήγι «το πάθος και τις απροσεξίες» και στο πόσο τακτικά σημειώνονται ατυχήματα.


Το σημερινό ωστόσο ήταν θανατηφόρο και συνέβη στην τοποθεσία «Σελεβίστες», ανατολικά από το (νέο) Χαλκιόπουλο. Ομάδα από 5-7 άτομα κυνηγούσε αγριογούρουνα, όλοι στην παγάνα ήταν φίλοι.


Η αναπαράσταση στο σημείο του συμβάντος φώτισε τις συνθήκες του. Λέγεται πως ο άτυχος άνδρας δεν είχε μαζί του γουόκι-τόκι και δεν φορούσε γιλέκο με αντανακλαστικές λουρίδες. Όταν τα σκυλιά κυνηγήσαν το αγριογούρουνο οι κυνηγοί άλλαξαν θέση και κάπως έτσι έγινε το κακό.


Τρεις πυροβολισμοί έπεσαν, η μία σφαίρα βρήκε τον 60χρονο στην καρδιά και ο θάνατος ήταν ακαριαίος, διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας. Παραγγέλθηκε βέβαια και νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.


Στο Χαλκιόπουλο η σκέψη όλων είναι στη σύζυγο και στα αδέλφια του ‘Αγγελου που έχασε τη ζωή του και κηδεύεται σήμερα, Πέμπτη, στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Η σκέψη είναι και στον 48χρονο που βιώνει μια μεγάλη περιπέτεια ο ίδιος και οι οικείοι του.



Πηγή; agrinionews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html