Μεγάλη έκπληξη: Στον ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Μεγάλη έκπληξη: Στον ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου

Κατηγορία ΣΥΡΙΖΑ στις   3:50 μ.μ.  |  Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022




Λίγο μετά την ανακοίνωση της παραίτησής της από το Open, έγινε γνωστό πως η Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει καθήκοντα στον ΣΥΡΙΖΑ.


Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε την Τετάρτη το μεσημέρι, η είδηση της παραίτησης της Πόπης Τσαπανίδου από το Open, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη...


Λίγο αργότερα όμως, έγινε γνωστός ο λόγος που οδήγησε την έμπειρη δημοσιογράφο στην απόφαση αυτή και δεν ήταν άλλος από την ανάληψη των καθηκόντων εκπροσώπου Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ.


Το βιογραφικό της

Η Πόπη (Παρθένα) Τσαπανίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στις 20 Απριλίου 1967 και είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να δουλεύει από την ηλικία των 16 ετών στην εφημερίδα «Μακεδονία». Στη δημοσιογραφική της καριέρα έχει περάσει από διάφορα πόστα στη ραδιοτηλεόραση και τις εφημερίδες, ενώ το 2011 δημιούργησε το www.ipop.gr.


Έχει παρουσιάσει εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα και το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου της ΝΕΤ.


Το 1999 συμμετείχε στη τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Δύο Ξένοι» και το 2014 στη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Το μικρό ψάρι».


Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Μουσικός (νυν Pride) 98,6. Από τον Αύγουστο του 2021 Έως τον Δεκέμβριο του 2022 παρουσιάζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.


Πηγή: gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html