Γυναίκα περιγράφει αναλυτικά πως είναι να βρίσκεσαι σε κώμα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Γυναίκα περιγράφει αναλυτικά πως είναι να βρίσκεσαι σε κώμα

Κατηγορία Υγεία στις   11:00 π.μ.  |  Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022


Μια γυναίκα εξήγησε πώς ένιωθε όταν βρισκόταν σε κώμα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο πέρυσι και ακούγεται σαν το πιο παράξενο όνειρο που έχει δει ποτέ.


Όταν ένα viral TikTok σχετικά με την αίσθηση του να είσαι σε κώμα άρχισε να κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Kayley Frances αποφάσισε να μοιραστεί τις δικές της αναμνήσεις από την αλλόκοτη εμπειρία.


Η Kayley εξήγησε πώς βρέθηκε σε κώμα 10 ημερών τον Ιανουάριο του 2021 μετά από μια σοβαρή κρίση άσθματος, αλλά ο εγκέφαλός της ήταν πεπεισμένος ότι ήταν ξύπνια όλο αυτό το διάστημα.


Αυτή η ιστορία θα σας κάνει να αμφισβητήσετε πλήρως τη δική σας φαντασία γύρω από το θέμα, οπότε διαβάστε με προσοχή.


Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του κώματός της αφού εντόπισε ένα viral tweet που έγραφε: «Μόλις είδα ένα TikTok όπου κάποιος μίλησε για το πώς είναι να είσαι σε κώμα. Ότι μπορούσες να νιώσεις το χρόνο, να έχεις όνειρα και κυριολεκτικά απλά να νιώθεις κολλημένη omg».


Η γενική παραδοχή, για όσους έχουν την τύχη να μην έχουν βρεθεί ποτέ σε κώμα, είναι ότι θα έμοιαζε πολύ με έναν πραγματικά μακρύ ύπνο. Αλλά η Kayley επιβεβαίωσε την viral ιστορία του TikTok, επιβεβαιώνοντας ότι, κατά την προσωπική της εμπειρία, το να βρίσκεσαι σε κώμα είναι σαν να είσαι σε πλήρη εγρήγορση.



«Ήμουν σε κώμα και νόμιζα ότι ήμουν απλά ζωντανή σαν να ζούσα τη ζωή μου», έγραψε. «Δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι ήμουν σε κώμα. Σκέφτομαι ότι διαφέρει από άτομο σε άτομο».


Όπως ήταν φυσικό, η Kayley κατακλύστηκε από ερωτήσεις από περίεργους αγνώστους που είχαν χάσει το μυαλό τους με αυτές τις νέες πληροφορίες.


Στην ερώτηση αν μπορούσε να ακούσει κάτι όσο ήταν αναίσθητη, η Kayley απάντησε: «Όχι, είπαν ότι μου έπαιζαν μουσική, μου μιλούσαν και ο φίλος μου επίσης τους είχε βάλει να ρυθμίσουν το FaceTime μου διάβαζε κάθε βράδυ. Δεν άκουσα ποτέ τίποτα»


@richierichhhhhhhhh Replying to @wobblywumpus46 #fyp #coma ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Πηγή: gazzetta.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html