Πατέρας δύο παιδιών ο 53χρονος Λαρισαίος που έχασε τη ζωή του στη Ρουμανία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Πατέρας δύο παιδιών ο 53χρονος Λαρισαίος που έχασε τη ζωή του στη Ρουμανία

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   11:44 μ.μ.  |  Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022




Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα που από χθες Παρασκευή, παραμένει συγκλονισμένη από το απίστευτο δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, όπου έχασε τη ζωή του στα 53 του, ο Νίκος Χλώψιος.


Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, ο εκλιπών πραγματοποιούσε ταξίδι αναψυχής με τη σύζυγό του, αλλά δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε το χειρότερο παιχνίδι. Ο ίδιος έχασε τη ζωή του και η σύζυγός του νοσηλεύεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Ρουμανίας. Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών, 21 και 24 ετών.


Σήμερα η επιστροφή εννέα επιβατών


Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, σήμερα επιστρέφουν με πτήσεις στην Ελλάδα αρκετοί από τους επιβάτες του μοιραίου τουριστικού λεωφορείου.


Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, εννέα επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους επέστρεψαν ήδη αεροπορικώς στην Ελλάδα με πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα στις 10:45, ενώ ακόμη εννέα θα επιστρέψουν αργότερα εντός της ημέρας.


Συνολικά μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας αναμένεται να έχουν επαναπατρισθεί 18 άτομα. Από τους υπόλοιπους, 16 άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι 12 βρίσκονται σε ξενοδοχεία του Βουκουρεστίου, στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών. Πλην τριών περιπτώσεων, οι υπόλοιποι τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.


Από τους νοσηλευόμενους, πλέον δεν βρίσκεται κανένας σε καταστολή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.


Πηγή: thetoc.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html