Συναγερμός για νέο ιό: Πέθανε ξαφνικά παιδί 4 ετών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Συναγερμός για νέο ιό: Πέθανε ξαφνικά παιδί 4 ετών

Κατηγορία Υγεία στις   6:20 π.μ.  |  Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022




Το παιδί ηλικίας 4 ετών «Μέσα σε ένα τριήμερο έκανε πνευμονία, διασωληνώθηκε και κατέληξε τη Δευτέρα το βράδυ».


Την ώρα που οι ιώσεις βρίσκονται σε φάση έξαρσης παγκοσμίως, οι ειδικοί εκφράζουν ανησυχίες για τον στρεπτόκοκκο, αλλά και για έναν νέο θανατηφόρο ιό που εμφανίστηκε στη Βρετανία, οδηγώντας στον θάνατο ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών.


«Από τον στρεπτόκοκκο έχουν πεθάνει 16 παιδιά. Το τελευταίο ήταν 12 χρονών, ένα κοριτσάκι από το Μπέρμινχαμ», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης (14/12) στην ΕΡΤ η Κική Σονίδου, διευθύντρια στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη, πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών Ηνωμένου Βασιλείου.


Παράλληλα, η γιατρός μίλησε για έναν νέο ιό που εμφανίστηκε και προβληματίζει τους επιστήμονες. «Χτες συνέβη κάτι πολύ σημαντικό: Με κάλεσε η οικογένεια που μένει στο κέντρο του Λονδίνου, ιδιαιτέρως επιφανής, και το 4χρονο παιδί τους είναι σε ένα από τα πιο ακριβά σχολεία.


Υπήρξε ένα κοριτσάκι το οποίο απεβίωσε ξαφνικά, 4 ετών, τη Δευτέρα το βράδυ, το οποίο εμφάνισε έναν καινούριο ιό – Human Metapneumovirus. Είναι μια ομάδα ιών, όχι ότι δεν υπήρχαν αυτοί οι ιοί, αλλά δεν τους βλέπαμε, δεν είχαμε θανάτους εύκολα και ειδικά παιδιών υγιών σε αυτή την ηλικία», ανέφερε.


«Αυτό μας απασχολεί. Το παιδί ταξίδεψε με την οικογένειά του στη Γερμανία, ήταν στο σχολείο μέχρι και την Πέμπτη, την Παρασκευή δεν πήγε λόγω πυρετού. Μέσα σε ένα τριήμερο έκανε πνευμονία, διασωληνώθηκε και κατέληξε τη Δευτέρα το βράδυ. Οι οικογένειες των παιδιών είναι πανικόβλητες.


Φοβούνται διασπορά. Είναι εξαιρετικά ασύνηθες να χάνεις παιδιά από αυτούς τους ιούς ή να προσβάλλονται από αυτούς τους ιούς. Το να βλέπεις αυτούς τους ιούς τους σπάνιους, τους λιγότερο επιθετικούς να αποδεκατίζουν παιδιά…», συμπλήρωσε η ίδια.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html