Ραγδαίες εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου: To νέο ΔΣ απέλυσε στενούς συνεργάτες του Π. Αντώνιου - Ποιοι έχασαν την θέση τους « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου: To νέο ΔΣ απέλυσε στενούς συνεργάτες του Π. Αντώνιου - Ποιοι έχασαν την θέση τους

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:55 μ.μ.  |  Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022


Την «έξοδο» έδειξε το νέο Διοικητικό Συμβουλιό της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» σε τρία άτομα που βρίσκονταν στο στενό κύκλο συνεργατών του πατέρα Αντώνιου.


Δεν σταματούν οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», από όπου απολύθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης τουλάχιστον τρία άτομα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο ΔΣ της Οργάνωσης αποφάσισε την απόλυση τριών εργαζομένων των δομών, οι οποίοι και οι τρεις είναι στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή.


Πιο συγκεκριμένα, εκτός της ΜΚΟ τέθηκαν:


Ο 35χρονος παιδαγωγός από τη δομή της Πωγωνιανής - που έχει καταγγελθεί για βίαιες και κακοποιητικές συμπεριφορές.

Η σύζυγος του 35χρονου, επίσης από τη δομή της Πωγωνιανής, κοινωνική λειτουργός και μέλος του προηγούμενου ΔΣ.

Ο 35χρονος με καταγωγή από το Ιράκ, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής της «Κιβωτού».


Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια στιγμή, το νέο ΔΣ της «Κιβωτού του Κόσμου» ζητά νομική ασυλία προκειμένου να συνεχίσει το έργο του.



Σε «κρύπτη» τα 350.000 ευρώ στο σπίτι της πρεσβυτέρας

Στο πλαίσιο των νέων αποκαλύψεων, την Τετάρτη, μάλιστα, έγινε γνωτσό πως τα 350.000 ευρώ σε μετρητά που εντόπισε χθες η οικονομική αστυνομία μετά από έλεγχο στο σπίτι του ζεύγους στον Κολωνό, ήταν εντέλει κρυμμένα σε κρύπτη.


Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κάνουν «φύλλο και φτερό» το σπίτι προκειμένου να βρουν τα κρυμμένα χρήματα, ενώ σε άλλο σημείο του σπιτιού βρέθηκαν κρυμμένες και λίρες!


Τα χρήματα που βρέθηκαν δεσμευτήκαν, ενώ το επόμενο διάστημα το ζεύγος θα κληθεί αν δώσει εξηγήσεις για το πώς αυτά τα λεφτά βρέθηκαν στην κατοχή τους.



Πηγή: dikaiologitika.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html