GNTM: Σοφία Χατζηπαντελή και Μαίρη Βυτινάρος συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά μετά τα ειρωνικά σχόλια « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

GNTM: Σοφία Χατζηπαντελή και Μαίρη Βυτινάρος συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά μετά τα ειρωνικά σχόλια

Κατηγορία Lifestyle στις   4:28 μ.μ.  |  Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022


Η Σοφία Χατζηπαντελή έφυγε από το GNTM και η Μαίρη Βυτίναρος μπήκε στο παιχνίδι ως model instructor. Ωστόσο ένα σχόλιο της Influencer με το «μονόφρυδο» ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τις φήμες περί… κόντρας ανάμεσα σε εκείνη και το διάσημο μοντέλο.


Όλα δείχνουν όμως να ανήκουν στο παρελθόν καθώς το βράδυ της Παρασκευής η Σοφία Χατζηπαντελή και η Μαίρη Βυτινάρος συναντήθηκαν για πρώτη φορά και διασκέδασαν μαζί!



Οι δυο γυναίκες πέρασαν μια ξέφρενη βραδιά σε γνωστά στέκια της πρωτεύουσας και δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν κοινά στιγμιότυπα στο Instagram, βάζοντας τέλος μια και καλή στη φημολογούμενη κόντρα τους.








Η Σοφία και η Μαίρη φαίνεται πως έγιναν φίλες και βγάζουν ναζιάρικα Stories μαζί!





 


«Μη με παρεξηγείται, η Μαίρη Βιτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show» είχε σχολιάσει η Σοφία Χατζηπαντελή.


«Δεν την έχω γνωρίσει την Σοφία Χατζηπαντελή. Νομίζω ότι το σχόλιο της ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Νομίζω ότι θα επιστρέψει και θα γίνουμε φίλες» είχε αναφέρει η Μαίρη Βυτίναρος και τελικά… όντως έγιναν φίλες!


Πηγή: tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html