Fake news το πάρτι ηλικιωμένων στην καφετέρια, λέει ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Fake news το πάρτι ηλικιωμένων στην καφετέρια, λέει ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ

Κατηγορία Αττική στις   8:00 π.μ.  |  Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022




Ως μια ψεύτικη είδηση χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης το φημολογούμενο πάρτι για την... τρίτη ηλικία, σε καφετέρια της πόλης που έδιωξε ηλικιωμένους.


Ο Γιώργος Λαρίσης, πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης και των δημοτικών σταθμών της πόλης, μίλησε σήμερα για το επίμαχο θέμα που προέκυψε με το περιστατικό σε μαγαζί στη Νέα Σμύρνη που έδιωξε ηλικιωμένους, και απάντησε για τις φήμες που θέλουν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να ετοιμάζει πάρτι μόνο για την «τρίτη ηλικία».


Με αφορμή τον ηλικιακό ρατσισμό και τις πληροφορίες για το πάρτι από την πλευρά του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο δημοτικός σύμβουλος είπε: «Λυπάμαι που η νέα Σμύρνη έχει έρθει στο προσκήνιο για ατυχή περιστατικά με τέτοιου είδους περιστατικά. Είναι όμορφη πόλη όπου η μαγκούρα του ηλικιωμένου, το αναπηρικό αμαξίδιο και το παιδικό καροτσάκι είναι σε πληθώρα σε όλη την πόλη».


Συνεχίζοντας  υποστήριξε πως «αυτό το περίφημο πάρτι ηλικιωμένων σε οποιοδήποτε μαγαζί είναι άλλο ένα fake news, μια ψεύτικη είδηση. Εμείς ούτε δια της πολιτικής διοίκησης των ΚΑΠΗ ούτε δια της υπηρεσιακής διοίκησης ούτε καν μέσω των εκπροσώπων των ηλικιωμένων δεν έχει γίνει κάποια τέτοια πρόταση».


Ο Γιώργος Λαρίσης, που μίλησε στον 989 Αlpha Radio και την Έλλη Σπυροπούλου, τόνισε ακόμη: «Δεν μπορεί κανένας ιδιώτης να τσακώνεται με τους πολίτες... Εμείς, επειδή στο παρελθόν υπήρξαν επιχειρήσεις που θέλησαν να προσφέρουν στα ΚΑΠΗ, είτε με μουσική είτε με φαγητό, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εάν κάποιος επίσημα μας προσεγγίσει ή μέσω των διαδικασιών θέλει να συνεισφέρει.


«Δεν θα γίνουμε ηθικό πλυντήριο για κανέναν»


»Όμως, δεν θα γίνουμε ηθικό πλυντήριο για κανέναν, παρόλο που εμείς στον Δήμο της Νέας Σμύρνης τιμούμε τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες γιατί βοηθούν και μέσω των δημοτικών τελών και μέσω της κίνησης που γίνεται στην πόλη».


Πηγή:  dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html