Πατέρας Αντώνιος: «Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Πατέρας Αντώνιος: «Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως»

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:34 μ.μ.  |  Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022




Εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας Αντώνιος. 

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του» φέρεται να λέει ο πατέρας Αντώνιος.


Μάλιστα, οι έμπιστοί του, σύμφωνα με το Star, ανέφεραν πως ο ίδιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και «ανεβαίνει» έναν Γολγοθά, σημειώνοντας πως «ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί».


«Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά». 


Η στρατηγική που θα ακολουθήσουν πατέρας Αντώνιος - πρεσβυτέρα


Η αντεπίθεση του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας σε όσους τους κατηγορούν θα αρχίσει με τα καλά που έχει κάνει η δομή. Ο πατέρας Αντώνιος ό,τι είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, αν κληθεί. 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, τη νομική ομάδα δεν φοβίζουν κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις και θεωρούν ότι δεν θα σταθούν στο δικαστήριο. Η αγωνία τους είναι μεγάλη για τον οικονομικό έλεγχο. Αν εντοπίσουν πάνω από 120.000 ευρώ σε υπεξέρεση ή φοροδιαφυγή είναι κακούργημα.


Πηγή: real.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html