Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω»

Κατηγορία Lifestyle στις   9:00 π.μ.  |  Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022




Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω».

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο και αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση με μεγάλη δύναμη.


Ο τραγουδιστής έκανε την περασμένη εβδομάδα μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κι όπως έγραψε, «είναι ήδη νικητής».


«Καλημέρα Αγάπες μου!!!! Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάντα με υγεία για όλο το Κόσμο!!! Εμείς δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές!!! Μασάμε??? ΟΧΙ βέβαια… Με την αγάπη σας και τη βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε!!! ΑΜΗΝ 🙏🙏🙏🙏🙏», έγραψε.





Τον περασμένο Αύγουστο, ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε κι έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους για αίμα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο. Μάλιστα, επισήμανε πως όλο αυτό το διάστημα, η εμφάνισή του έχει αλλάξει σημαντικά.


Μιλώντας τη Δευτέρα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», δήλωσε πως:


«Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Να σας πω κάτι, ίσως είμαι τυχερός. Έχει και στιγμές που λυγίζεις. Λες “ναι ρε, θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω”. Αλλά έρχονται και οι στιγμές που λες “μα γιατί σε εμένα; Γιατί όλα σε εμένα;”».



Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς ξεκίνησε για εκείνον αυτή η περιπέτεια.


«Αργήσαμε να μάθουμε τι έχω. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου, τον Νάσο Γουμενίδη και του είχα πει ότι δεν νιώθω καλά. Ένιωθα ατονίες και είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι. Δεν δίνουμε σημασία πολλές φορές σε κάτι, αν και με πονούσε, ειδικά όταν το έπιανα.


Τραγουδούσα κανονικά, αλλά έφτασε η μέρα των γενεθλίων μου κι είχα φλέματα, είχα χάσει κιλά, είχα χάσει την όρεξή μου. Τραγουδούσα κι έπεσα κάτω.


Έλεγα ότι δεν ήμουν καλά. Μου έλεγαν να πάω νοσοκομείο κι έλεγα όχι. Έφτασε τέλος Ιουλίου και είπα στη μάνα μου να πάμε στο νοσοκομείο, γιατί δεν έπαιρνα ούτε ανάσα. Κάναμε αξονικές και στην τρίτη αξονική, εντελώς τυχαία, βρήκαν τον καρκίνο στους λεμφαδένες μου. Α


Αυτή ήταν η αιτία που είχα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Μου είπαν ότι ίσως το προλάβουμε το χειρότερο. Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω», είπε κλείνοντας.





Ο Ματθαίος Γιαννούλης ήταν εκείνος που τον βοήθησε στη μάχη του και στάθηκε στο πλευρό του. Ο καλλιτέχνης ξεκίνησε την πρωτοβουλία και κατάφερε να μαζέψει κοντά τους γνωστούς τραγουδιστές για να δώσουν μια συναυλία για τον Γιώργο Δασκαλάκη στο «Αγιονέρι» στο Περιστέρι.


Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν στον τραγουδιστή για να καλύψει τα έξοδα των χημειοθεραπειών.


Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Πηγή: protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html