Σερβιτόρος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του μόλις εξυπηρέτησε τους τελευταίους πελάτες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Σερβιτόρος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του μόλις εξυπηρέτησε τους τελευταίους πελάτες

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   3:30 μ.μ.  |  Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022




Η Ζάκυνθος έχει ένα νέο θέμα συζήτησης μετά τις δύο συλλήψεις που έγιναν. Οι δράστες είχαν γίνει ειδικοί στις κλοπές και στις διαρρήξεις τους τελευταίους μήνες…


Συνελήφθησαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο άτομα, κάτοικοι του νησιού 50 και 32 ετών, μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές στο νησί. Η δράση των δύο συλληφθέντων, στην πόλη της Ζακύνθου, ξεκίνησε τουλάχιστον από τον φετινό Ιούλιο και εκτεινόταν σε κλοπές από σταθμευμένα οχήματα, τα οποία εντόπιζαν ανασφάλιστα, αλλά και σε ανοιχτά καταστήματα, όπου επιδίωκαν να περνούν απαρατήρητοι από τους εργαζόμενους.


Οι δύο συλληφθέντες, εντοπίστηκαν την περασμένη Πέμπτη (17-11-2022) στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς είχαν μπει σε εστιατόριο της πόλης και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, ότι οι εργαζόμενοι ήταν απασχολημένοι, αφαίρεσαν από έναν εξ αυτών, προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες, το ποσό των 700 ευρώ, 50 δολαρίων και 20 λιρών Αγγλίας και το κουτί φιλοδωρημάτων του καταστήματος, που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό.


Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή των 2 δραστών σε 15 επιπλέον περιπτώσεις κλοπών από οχήματα και καταστήματα στην πόλη της Ζακύνθου, από τα οποία είχαν αφαιρέσει κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες, χρήματα, καπνικά προϊόντα και άλλα αντικείμενα. Η συνολική λεία των δραστών από χρήματα, αντικείμενα, αλλά και την εκμετάλλευση των τραπεζικών καρτών -μέσω ανέπαφων συναλλαγών- υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 5.000 ευρώ.


Κατά τις έρευνες, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και καρτών, τα οποία επιστράφηκαν στους κατόχους τους, ενώ, επιπλέον, κατασχέθηκε και 1 δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία χρησιμοποιούσαν.


Προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html