Νίκος Βέρτης: Σάλος με «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Νίκος Βέρτης: Σάλος με «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού

Κατηγορία Lifestyle στις   11:15 π.μ.  |  Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022




"Έχω ήδη ακολουθήσει μαζί με τα υπόλοιπα θύματα αυτής της υπόθεσης την νομική οδό" διευκρινίζει ο Νίκος Βέρτης.


Σε καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του σχετικά με «μαϊμού» εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού κατά την περίοδο της πανδημίας.


Τον Απρίλιο του 2021, έναν μήνα πριν από την προγραμματισμένη συναυλία του καλλιτέχνη στο Ισραήλ, ο ίδιος και οι συνεργάτες του έπρεπε να εμβολιαστούν προκειμένου να ταξιδέψουν.


Παράλλλα και ο μουσικός Μάνος Επιτροπάκης, με ανάρτησή του έκανε γνωστή μια πολύ περίεργη υπόθεση αναφορικά με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού του Νίκου Βέρτη και των μελών της ορχήστρας του, τον Απρίλιο του 2021.


Τον Απρίλιο του 2021, έναν μήνα πριν από την προγραμματισμένη συναυλία του καλλιτέχνη στο Ισραήλ, ο ίδιος και οι συνεργάτες του έπρεπε να εμβολιαστούν προκειμένου να ταξιδέψουν.


Σύμφωνα με την καταγγελία η ξένη διοργανώτρια εταιρεία ανέλαβε να τους εμβολιάσει, όχι σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο, αλλά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με εμβόλια που «θα εξασφάλιζε από το εξωτερικό με τη συμβολή ενός θεραπευτηρίου της Κύπρου» όπως και έγινε.


Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με μέλη της ορχήστρας και συνεργάτες του, έκαναν δυο δόσεις Pfizer στις 13 Απριλίου και στις 4 Μαΐου.


Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε σε μια σουίτα του νυχτερινού κέντρου από την οποία περνούσαν ένας ένας και ο γιατρός ο οποίος ήρθε στην Αθήνα από την Κύπρο, τους έκανε μια ένεση στο μπράτσο. Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δόθηκαν στους μουσικούς λίγο πριν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο και ήταν κάποιες κάρτες της κυπριακής δημοκρατίας, στις οποίες αναφερόντουσαν άλλες ημερομηνίες και ως τόπος εμβολιασμού το εμβολιαστικό κέντρο Ελληνικού.


Αν και ταξίδεψαν για Ισραήλ, οι συναυλίες δεν έγιναν καθώς ακυρώθηκαν λόγω βομβαρδισμών.


Το περίεργο είναι πως μετά οι μουσικοί έκαναν τεστ αντισωμάτων, με τα αποτελέσματα να μην δικαιολογούν το εμβόλιο που είχαν κάνει. Ο γιατρός δεν ήταν ακριβώς γιατρός, αλλά διασώστης στις πρώτες βοήθειες της Κύπρου, επέμενε ότι τους χορήγησε εμβόλιο.


Όταν έθεσαν το θέμα στον Νίκο Βέρτη και τους συνεργάτες του, αυτοί τους απάντησαν ότι οι Ισραηλινοί οργάνωσαν τον εμβολιασμό τους, ώστε να έχουν ελεύθερη είσοδο στη χώρα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha o Νίκος Βέρτης και η ομάδα του αναφέρουν στην καταγγελία ότι η διοργανώτρια εταιρεία φέρεται να ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να επιτρέψει τον εμβολιασμό κατ’ εξαίρεση καθώς εκείνη την περίοδο η πλατφόρμα είχε ανοίξει για τους πολίτες άνω των 65 ετών. Αίτημα που όμως, όπως ισχυρίζονται, απορρίφθηκε.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html