Επανεμφάνιση του «εξαφανισμένου» πατέρα Αντώνιου: «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί» -Τέσσερις γνωστοί δικηγόροι στην υπεράσπισή του « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ώρα «μηδέν» για την συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν - Το πρόγραμμα, οι συναντήσεις και η ατζέντα «διαπραγματεύσεων»

Λίγες ώρες έμειναν για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα στο πλαίσιο της συνεδρίασης του 5ου Ανώτατου Συμ...

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Επανεμφάνιση του «εξαφανισμένου» πατέρα Αντώνιου: «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί» -Τέσσερις γνωστοί δικηγόροι στην υπεράσπισή του

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:38 μ.μ.  |  Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο ο πατέρας Αντώνιος είναι φιλοξενούμενος σε σπίτι στελέχους της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» και συγκεκριμένα απομονωμένος σε ένα δωμάτιο σε κακή ψυχολογική κατάσταση.


Την ώρα που «ανοίγουν» όλο και περισσότερα στόματα - καταγγέλλοντας κακοποιητικές συμπεριφορές και όχι μόνο στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου - ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία έχουν «εξαφανιστεί» από το προσκήνιο - έπειτα κι από την κοινή τους συνέντευξη που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.


Τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας Αντώνιος δεν απαντά σε τηλέφωνα και επικοινωνεί με ελάχιστους, ενώ μέχρι πρότινος ζούσε σε μία από τις δομές της οργάνωσης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ωστόσο, το ζευγάρι των επικεφαλής της «Κιβωτού» είναι «κρυμμένο» σε σπίτι άλλου στελέχους - με τον πατέρα Αντώνιο να απέχει από το διαδίκτυο και την τηλεόραση και να παρακολουθείται από γιατρό και ψυχολόγο.


Το περιβάλλον του, μάλιστα, φέρεται, να δηλώνει πως αυτό που τους έχει πει είναι πως «δεν είναι δυνατόν».


Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;


Μοναδική του καθημερινή επαφή είναι η πρεσβυτέρα, που του μεταφέρει μόνο ορισμένες από τις πληροφορίες που διαρρέουν, ενώ εκείνη είναι που έχει αναλάβει και την επιλογή των δικηγορών που θα χρησιμοποιήσουν για την υπεράσπισή τους.


Ήδη έχει τοποθετηθεί ένας δικηγόρος και αναμένονται ακόμα τρεις πολλοί γνωστοί και «αποτελεσματικοί» νομικοί.


Σημειώνεται ότι άνθρωποι του περιβάλλοντός του ισχυρίζονται ότι οι καταγγελίες δεν είναι αληθείς και ότι πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html