Τα έχασε και ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ από τα ρόδια σε αυλή σπιτιού – Τι λέει ο ιδιοκτήτης για τις εικόνες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Τα έχασε και ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ από τα ρόδια σε αυλή σπιτιού – Τι λέει ο ιδιοκτήτης για τις εικόνες

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:16 μ.μ.  |  Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022




Τα ρόδια κεντρίζουν τα βλέμματα λόγω του μεγέθους τους. Οι εικόνες από τη Λάρισα γίνονται viral και προκαλούν συζητήσεις τόσο στη Νίκαια όσο και στον υπόλοιπο νομό…


Τα ρόδια στη Λάρισα είναι εντυπωσιακά σε μέγεθος και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δίνει τις δικές του εξηγήσεις. Όπως λέει το κλάδεμα και η διαχρονική φροντίδα που δείχνει στα δέντρα και τα φυτά του, έχουν σαν αποτέλεσμα ο ίδιος να ανταμείβεται με εικόνες όπως οι παρακάτω. Δίπλα του, η σύζυγός του, που πολλές φορές φροντίζει τα φυτά. Έκπληκτος ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, που κράτησε ορισμένα από τα ρόδια στα χέρια του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.


Ούτε ένα ούτε δύο αλλά πολλά ρόδια σε μεγάλα μεγέθη έκαναν την εμφάνιση τους και φέτος στη Ροδιά που διατηρεί στην αυλή του στη Νίκαια στη Λάρισα ο Σπύρος Παπαγιαννόπουλος. Ο ίδιος αποδίδει τα μεγάλα μεγέθη των ροδιών στο κλάδεμα στην φροντίδα και στην αγάπη του για τα δένδρα και τα φυτά.


Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Παπαγιαννόπουλος και η σύζυγος του Ελένη, επισήμαναν ότι τα ρόδια που μαζεύουν από την συγκεκριμένη ροδιά, έχουν γλυκόξινη γεύση, τα αναμιγνύουν με ρόδια από μια άλλη ροδιά που έχουν στην αυλή τους και είναι γλυκά, φτιάχνουν εξαιρετικό χυμό και λικέρ για να πίνουν τα κρύα βράδια του χειμώνα.


Για το ρόδι υπάρχουν διάφοροι μύθοι, δοξασίες και συμβολισμοί. Γενικά στην Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα το σπάσιμο ενός ροδιού εξασφάλιζε την καλή τύχη και γονιμότητα. Δείτε στο επόμενο βίντεο, τα ρόδια στη Λάρισα που έχουν γίνει θέμα συζήτησης…




Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html