Σκοτώθηκε αγρότης μετά από ένα μοιραίο ρεσιτάλ ατυχίας μέσα στο χωράφι του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Σκοτώθηκε αγρότης μετά από ένα μοιραίο ρεσιτάλ ατυχίας μέσα στο χωράφι του

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   8:10 π.μ.  |  Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022


Τραγωδία σε χωράφι στο Ρέθυμνο, με θύμα έναν αγρότη. Το δυστύχημα σημειώθηκε σε χωριό του δήμου Αγίου Βασιλείου και «πάγωσε» τους κατοίκους του χωριού…


Ο άτυχος αγρότης ξεψύχησε στο χωράφι του, στο Ρέθυμνο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έφτασαν ταχύτατα να τον κρατήσουν στη ζωή. Λίγο νωρίτερα είχε καταπλακωθεί από το τρακτέρ, ενώ ο ίδιος έκανε εργασίες. Ο άτυχος άντρας εγκλωβίστηκε και όταν οι διασώστες τον απεγκλώβισαν δεν υπήρχαν περιθώρια να κρατηθεί στη ζωή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 14:00, χθεςτο μεσημέρι σε χωριό του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, όταν ένας άνδρας, περίπου 50 χρόνων, την ώρα που έκανε εργασίες στο χωράφι του καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.


Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο ενώ κλήθηκε και η πυροσβεστική καθώς υπήρξε πληροφορία για εγκλωβισμό του άτυχου άνδρα.


Οι πυροσβέστες αφού απεγκλώβισαν τον 50χρονο τον παρέδωσαν στους διασώστες του ΕΚΑΒ που επιχείρησαν να τον κρατήσουν στην ζωή ενώ τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.


Δυστυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με το cretapost.gr, η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html